Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Roman
    wrote on last edited by
    Я півтори місяці чекаю
    1 Reply Last reply
    0
  • t904516911T Offline
    t904516911T Offline
    Sergey
    wrote on last edited by
    Подскажите пожалуйста, что делать если одобрили визу, а загран паспорта ещё нет? Куда вклеивать визу?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman
    wrote on last edited by
    Ви получили з Риму? Я вже півтори місяці чекаю на паспорт. З Риму в Чорногорія правда.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladislava Martynovich
    wrote on last edited by
    Добрый день! Подскажите, въезжал ли кто-то в Канаду не с супругом(ой), а по раздельности? Как проходит таможенный контроль по приезду? Задают ли какие-либо вопросы? Дело в том, что мой супруг приедет позже меня, а я не гражданка Украины. Могут ли возникнуть трудности по приезду? Заранее благодарю за ответ 🙏🏼
    1 Reply Last reply
    0
  • t5763819866T Offline
    t5763819866T Offline
    Viktoriia Kuzmina
    wrote on last edited by
    Все нормально будет , главное чтобы виза была в паспорте , к если вам пришел пермит то его тоже распечатайте
    1 Reply Last reply
    0
  • t373012141T Offline
    t373012141T Offline
    Mіша✨️
    wrote on last edited by
    Привет всем. Такой вопрос если литеть через Логдон по Cuet. В нём пересадкa в разних аэропортах разница между рейсами 5часов, а я без транзитной визы. Будут ли проблемы? Кто-то таким транзитом ездил?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Thalassa 🌚
    wrote on last edited by
    Ну сами как думаете, вас выпустят из аэропорта без визы вообще, не то что без транзитной???
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    Там действительно выпускают в ряде случаев. Google ‘landside transit’. Но я не возьмусь обещать, что выпустят, если не я покупал билет
    1 Reply Last reply
    0
  • t373012141T Offline
    t373012141T Offline
    Mіша✨️
    wrote on last edited by
    www.gov.uk/check-uk-visa/y/ukraine/transit/somewhere_else/yes
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    Да, формально так - просто у некоторых проблемы при вылете, особенно если первый сегмент каким-нибудь wizzair/ryanair
    1 Reply Last reply
    0
  • t373012141T Offline
    t373012141T Offline
    Mіша✨️
    wrote on last edited by
    Спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    t12714419
    wrote on last edited by
    Лише знайшов цю групу, на днях зачитаю основну інфу звідси Спитаю поки те що турбує прямо зараз Якщо вже пройшов місяць відведений на здачу біометрії, можна здати і пізніше і для цього нічого окремо клацати не треба? Просто приходиш з цим запрошенням і воно все воно має бути актуальним? Здавати біометрію можна лише у Львові?
    1 Reply Last reply
    0
  • t943222249T Offline
    t943222249T Offline
    Irynka
    wrote on last edited by
    Строків здачі біометрії немає, в Україні здають тільки у Львові. Попередньо треба записатись через електронну пошту, просто прийти не вийде.
    1 Reply Last reply
    0
  • t472616710T Offline
    t472616710T Offline
    Den Mayn
    wrote on last edited by
    Добрый ночи, я гражданин Украины, хочу подать на своего , common law партнёра заявление на cuaet. Сам имею визу с мая. Мне её заявление лучше зарегистрировать через свой ircc портал? Или ей нужно создать свой аккаунт и самой все заполнять? Она не гражданин Украины.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5065513071T Offline
    t5065513071T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    Добрий день! Ми вже прилетіли до Канади з foil-less visa. Зараз подаємо заявку на вклейку візи у Канаді. Постійно викидає з сайту! Пише помилка. Підскажіть будь-ласка можливо у когось була така проблема? Що робити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    t12714419
    wrote on last edited by
    Я чув хтось казав, що в Києві збираються також відкритися... але як я розумію, це особливо не рухається А таке питання: Здам я біометрію, отримую умовно кажучи цю візу Далі постає питання як перетнути український кордон Маю білий білет по зору та серцю Там написано знято з обліку Я вичитав що ще є статус "вилучено з обліку" Також я вичитав, що по закону по моєму зору мінімум 3 групу інвалідності я можу оформити (але в інтернеті пишуть, що на практиці у нас це якось важко робиться) Декілька знайомих перетнули кордон чисто з білими білетами Діалог типу: — а де інвалідність? — та я раз 10 намагався її оформити, так і не вийшло — ну проходь На сайті прикордонної служби написано, що білий квиток достатньою підставою для перетину не є І які у мене тоді варіанти зараз? Оформлювати інвалідність...? Це певно дуже виснажливий і затяжний процес Які теоретично у мене є варіанти виїхати? Мною зацікавлена американська компанія Складається фактично з двох компаній, одна з яких волонтерська (на США спрямована) Якщо я влаштуюся у волонтерську, мене можуть випустити? Може і по серцю можна.. Це на фото я після 10 хв ходи до метро Зі сторони американської компанії оформлять офіційні документи що треба будуть Але поки не певен чи якісь з них можуть допомогти виїхати (ну може по волонтерству вийде, якщо це ще працює і якщо там нюанси підходять) Це все що у мене на данний момент "Дано" Компанія зі свого боку дізнається що вона може зробити, ну і я теж поки цим займаюся Що порадите, яким шляхом мені варто піти? Поділіться будь-яким досвідом. Може у військоматі є більш детальні дані моїх обстежень 10 річної давнини які можуть бути підставою оформлення інвал? Крайній варіант це спробувати так само чисто на білому білеті на кордон поїхати і спробувати пояснити ситуацію == Ну ще у мене два бакалаври і магістратура, можу легко пройти на стипендію закордон Може по цьому шляху варто пробувати?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kirill
    wrote on last edited by
    почему бы просто не поехать и не попробовать выехать? при этом даже не одну границу а несколько в крайнем случае мне кажется проще найти кто поможет "за интерес" пройти по белому билету эту границу чем оформлять инвалидность инвалидность тоже ж потом будет висеть на тебя всю жизнь, мало ли какие проблемы из-за нее могут быть в будущем но опять же, все массово выезжали по белому билету без инвалидностей, так что просто езжай и пробуй
    1 Reply Last reply
    0
  • t237705220T Offline
    t237705220T Offline
    O V
    wrote on last edited by
    www.vfsglobal.ca/IRCC-AppointmentWave1-RDC/Account/RegisteredLogin работает ли у вас этот сайт ребята?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    t12714419
    wrote on last edited by
    Я це розглядаю як варіант якщо нічого кращого не придумається Не знав що по білим білетам масово виїздили А, згадав. Знайома казала, що зараз вже навіть зі справками інвалідності не випускають... Ось чому я почав більше думати в інші напрями
    1 Reply Last reply
    0
  • t237705220T Offline
    t237705220T Offline
    O V
    wrote on last edited by
    Добрый день.На биометрию нужно записываться по отдельности?или только на заявителя плюс ещё семья?мы будем сдавать в Алматы.Если у кого то был опыт подскажите пожалуйста
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags