UA to Canada CUAET
-
есть легенда что Google знает все. Конверт - какой у Вас будет (не нашёл ограничений). удачи Вам 🤟
-
Запис не потрібен, просто приходьте з 8:30, на кількість людей не зважайте, більшість в черзі на біометрію. Виходить жінка, запитує, хто на подання, перевіряє документи, забирає - все. В мене зайняло 15 хвилин.
-
Так, з 12:30
-
Добрый день. Пiдскажiть будь-ласка чи потрiбно оплачувати бioметрiю у Львовi? Якщо так-то як i скiльки?
-
Ребят сколько времени у вас занято на вклейку визы, интересует Стамбул
-
Не потрібно Біометрія для cuaet безкоштовна
-
Дякую
-
Привіт) а є хто оплачував в Швеції за курєрські послуги з доставки повернення паспорта після вклейки візи? У мене проблема оплати тягнеться вже більше тижня
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, можливо хтось знає по такій ситуації: так вийшло, що двічі сплатила послугу кур'єрської доставки (двічі зробила переказ коштів на вказаний на сайті розрахунковий рахунок візового центру в Лондоні), є дві квитанції. Чи може однією з квитанцій скористатися інша людина, якщо в призначенні платежу вказано моє прізвище , ім'я і номер заявки?
-
Здравствуйте, кто слышал, дадут ли ворк пермит на 3 года если Украинский загранпаспорт ПРОДЛЕН?
-
Добрий день) можливо у когось була така ситуація. З Болгарії хочу надіслати паспорт у візовий центр у Бухарест. Хотіла заплатити зворотню доставку через Easy Pay. Обійшла уже кілька відділень і відмовляють (в одних керуються тим, що можуть тільки надіслати одній юридичній особі, а не фірмі; інші кажуть що при оплаті вони отримають кошти в євро, але не в леях рум., читала, що потрібно щоб вони отримали тільки в леях). Підкажіть, будь ласка, можливо хтось оплачува зворотню доставку з Болгарії, як ви це робили?)
-
Работает офицер 24/7