UA to Canada CUAET
-
Не потрібно Біометрія для cuaet безкоштовна
-
Дякую
-
Привіт) а є хто оплачував в Швеції за курєрські послуги з доставки повернення паспорта після вклейки візи? У мене проблема оплати тягнеться вже більше тижня
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, можливо хтось знає по такій ситуації: так вийшло, що двічі сплатила послугу кур'єрської доставки (двічі зробила переказ коштів на вказаний на сайті розрахунковий рахунок візового центру в Лондоні), є дві квитанції. Чи може однією з квитанцій скористатися інша людина, якщо в призначенні платежу вказано моє прізвище , ім'я і номер заявки?
-
Здравствуйте, кто слышал, дадут ли ворк пермит на 3 года если Украинский загранпаспорт ПРОДЛЕН?
-
Добрий день) можливо у когось була така ситуація. З Болгарії хочу надіслати паспорт у візовий центр у Бухарест. Хотіла заплатити зворотню доставку через Easy Pay. Обійшла уже кілька відділень і відмовляють (в одних керуються тим, що можуть тільки надіслати одній юридичній особі, а не фірмі; інші кажуть що при оплаті вони отримають кошти в євро, але не в леях рум., читала, що потрібно щоб вони отримали тільки в леях). Підкажіть, будь ласка, можливо хтось оплачува зворотню доставку з Болгарії, як ви це робили?)
-
Работает офицер 24/7
-
Подскажите, пожалуйста,если прислали подтверждение work permit ,но номер аппликашки не правильный,а все остальные данные совпадают,что делать: лететь и уже в аэропорту выдадут ,или писать им и просить исправить номер апликашки,или могут возникнуть проблемы при получении пермита в аэропорту?)
-
Всем привет, ребят, надо ли сообщать куда-то, если сдавал биометрию в одной стране Европы, а отправляешь паспорта на вклейку в другую?
-
Добрый день ) Подскажите , если паспорт готов с визой, нужно ли предварительная запись перед приездом в VFS ( Дюсельдорф, Германия ) Или можно просто приехать и забрать ?
-
Потрібно чекати. ми вже чекаємо на дітей з початку серпня. Треба тільки чекати))