UA to Canada CUAET
-
Місяця не пройшло від моменту реєстрації на сайті VFS, але ось бачу зараз нижче пише «Дисклеймер: Термін дії Вашої реєстрації завершиться через 5 днів від сьогоднішньої дати», можливо ось в чому проблема, дякую! Ще маю питання, читаю що деяким людям почали вклеювати візи до 2025 року, скажіть будь ласка, відповідно це й значить, що віза буде дійсна до 2025 року(навіть якщо я виїду наприклад 2024 році), після 2025 року я мушу її поновлювати чи як? Дякую!
-
Якщо у вас буде POE Letter of Introduction, то повинні
-
Благодарю, уже оценили))
-
Здравствуйте Записаны на завтра на медосмотр, который в течение 90 дней нужно пройти. Подскажите, должно быть какие-то письмо с собой? Не могу найти отправляли ли IRCC письмо на прохождение медицины, возможно ли без него сдать?
-
Мы приходили просто с загранпаспортом и ворк пермитом, выдавали в аэропорту письмо о том, что нужно пройти его, но забыли взять его тогда, и не спрашивали его в итоге
-
Добрый вечер. Кто недавно летел, если дети не имеют загранпаспорта, но вписаны в паспорт мамы, не будет никаких проблем в аэропортах? Собираемся брать билеты в Канаду и переживаем.
-
При выезде могут поорать что вы просрочили , но в целом сейчас не орут из-за ситуации , правило в 90 дней не актуально для украинцев
-
А знает ли кто как такой документ получить по украинским правам? У меня есть немецкие права которым меньше 2 лет. Icbc сказали забить на них и принести доки по украинским чтобы засчиталось 6 лет опыта. Только по ним документов, кроме дии, у меня ничего нет. Пластик остался у немцев. Дию сказали не подходит.
-
тут - никак. вы сначала должны сдать свои и получить полную категорию в Канаде. если пластик остался у немцев, то и driving record надо у них спрашивать
-
Добрый, Насколько времени ты можешь выезжать со стороны официально ?
-
Немецкий driving record не спрашивали тк немецкий пластик со мной. Сомневаюсь что они не то что скажут что-то про украинские права, а просто их найдут... Может стоит просто подождать пока немецким будет 2 года летом. Я приехал вчера, как понимаю по крайней мере начала марта можно по ним ездить не меняя.
-
Панове, в мене також питания про водійське посвідчення. Маю турецьке, українського нажаль ніколи не було, чи можна на підставі наявності турецького посвідчення водія отримати канадське без навчання у автошколі?
-
вам нужно показать, что у вас есть/был водительский стаж до даты выдачи немецких прав. немецкий driver abstract вместе с немецкими правами для этого может подойти, если вы сможете его получить. можно конечно и подождать до лета, но если вы соберетесь покупать машину в BC, то страховка будет стоить адских денег
-
Саме цікаве те, що вдома ходила у МРЕО, хотіла отримати українське посвідчення на основі турецьких (бо Турція українським водіям видає свої посвідчення без навчання, екзаменів ) та вони почухали потилицю, сказали, шо питають їх про таке перший раз, вони нічого не знають і взагалі сказали ви можете в Україні їздити з турецькими 😄 ось такі пиріжки. Так що якщо хтось володіє інформацією, будь ласка поділіться 🙏🙏🙏
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, подал заявку на cuaet visitor и сдал биометрию, ожидаю приглашение на вклейку, могу ли я потом оформить work permit или нужно будет создавать новую заявку? (Не планирую ехать в Канаду до марта, поэтому получить в аэропорту не получится)
-
Туреччина підписувала, напевне працівникам нашого маленького містечка було ліниво розбиратися 😟 але вже як є, виходить що поїду з турецькими до Канади
-
Друзі, привіт. А скажіть, будь ласка, якщо я відозву application і зроблю нове, на інший travel document, будть якісь питання до мене. Я здуркувала і заповнила дитячі анкети не на укр паспорти, а на інші, за громадянством їх по батьку. Тепер заповнила crisis form, і мені прийшла відповідь, що я маю надати свідчення і докази representative. Короче, шо попало наробила і тепер хочуть все кансельнути і зробити нові анкеты, але на укр паспорти. Але там у мене теж питання. У доньки закінчується строк дії паспорту укр у лютому 23 року..