Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Kyrylo 🐧 Havrylenko
    wrote on last edited by
    Немецкий driving record не спрашивали тк немецкий пластик со мной. Сомневаюсь что они не то что скажут что-то про украинские права, а просто их найдут... Может стоит просто подождать пока немецким будет 2 года летом. Я приехал вчера, как понимаю по крайней мере начала марта можно по ним ездить не меняя.
    1 Reply Last reply
    0
  • t959013516T Offline
    t959013516T Offline
    Kateryna Çağan
    wrote on last edited by
    Панове, в мене також питания про водійське посвідчення. Маю турецьке, українського нажаль ніколи не було, чи можна на підставі наявності турецького посвідчення водія отримати канадське без навчання у автошколі?
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    вам нужно показать, что у вас есть/был водительский стаж до даты выдачи немецких прав. немецкий driver abstract вместе с немецкими правами для этого может подойти, если вы сможете его получить. можно конечно и подождать до лета, но если вы соберетесь покупать машину в BC, то страховка будет стоить адских денег
    1 Reply Last reply
    0
  • t959013516T Offline
    t959013516T Offline
    Kateryna Çağan
    wrote on last edited by
    Саме цікаве те, що вдома ходила у МРЕО, хотіла отримати українське посвідчення на основі турецьких (бо Турція українським водіям видає свої посвідчення без навчання, екзаменів ) та вони почухали потилицю, сказали, шо питають їх про таке перший раз, вони нічого не знають і взагалі сказали ви можете в Україні їздити з турецькими 😄 ось такі пиріжки. Так що якщо хтось володіє інформацією, будь ласка поділіться 🙏🙏🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alona
    wrote on last edited by
    Я маю йорданське водійське посвідчення, в Україні мені відмовились їх обмінювати на українське, так як Йорданія не підписала Женевську конвенціб "Про дорожній рух". Я навчалась
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Егор
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, подскажите пожалуйста, подал заявку на cuaet visitor и сдал биометрию, ожидаю приглашение на вклейку, могу ли я потом оформить work permit или нужно будет создавать новую заявку? (Не планирую ехать в Канаду до марта, поэтому получить в аэропорту не получится)
    1 Reply Last reply
    0
  • t959013516T Offline
    t959013516T Offline
    Kateryna Çağan
    wrote on last edited by
    Туреччина підписувала, напевне працівникам нашого маленького містечка було ліниво розбиратися 😟 але вже як є, виходить що поїду з турецькими до Канади
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alona
    wrote on last edited by
    Тоді мали вам обміняти, дивно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Julia M
    wrote on last edited by
    Друзі, привіт. А скажіть, будь ласка, якщо я відозву application і зроблю нове, на інший travel document, будть якісь питання до мене. Я здуркувала і заповнила дитячі анкети не на укр паспорти, а на інші, за громадянством їх по батьку. Тепер заповнила crisis form, і мені прийшла відповідь, що я маю надати свідчення і докази representative. Короче, шо попало наробила і тепер хочуть все кансельнути і зробити нові анкеты, але на укр паспорти. Але там у мене теж питання. У доньки закінчується строк дії паспорту укр у лютому 23 року..
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Николай 🔥
    wrote on last edited by
    Ребят, добрый вечер, подскажите пожалуйста, когда паспорта готовы и Курьер их привозит по месту назначения, куда именно он привезет паспорта, в почтовый ящик? Или как это происходит? Если я допустим указал домашний адресс, номер квартиры и прочее.
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    ворк перміт по куает окремо неможливо отримати, тільки заново податись на візу+вп
    1 Reply Last reply
    0
  • t579538349T Offline
    t579538349T Offline
    Oleksii Koiuda
    wrote on last edited by
    Якщо не виїхав до березня, то робочої не буде?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alla
    wrote on last edited by
    Курьер передаст вам в руки. Если вас не будет дома, то заберёте в почтовом отделении.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    . .
    wrote on last edited by
    Подскажите подавала визу по Айди карте и св. о рождении ребёнка,пришёл запрос на пасспорт ?не знаю что отправлять тк .запись на март в Укринское посольство (что бы сделать загран )еле словила слот с мая месяца😒нахожусь в ирландии .подскажите что можно сделать ?высылать айди?какую визу дадут или это будет просто какой то документ на розовый вьезд?Спасибо и насчёт ребёнка тоже непонятно и выпустят ли?
    1 Reply Last reply
    0
  • t724808646T Offline
    t724808646T Offline
    Mura
    wrote on last edited by
    А мені нічого не дали навіть щоб стежити, лише квитанція про оплату і сказали чекати смс
    1 Reply Last reply
    0
  • t1334361374T Offline
    t1334361374T Offline
    Игорь
    wrote on last edited by
    Добрый вечер. Отправка в плане обратная? Или подача?
    1 Reply Last reply
    0
  • t617393070T Offline
    t617393070T Offline
    Яна Чечота
    wrote on last edited by
    Добрый вечер. Подскажите, а есть время до которого нужно обязательно выехать в Канаду? Или до окончания визы?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Social Shark
    wrote on last edited by
    Подскажите правда что при подаче на cuaet, на сайте в анкете нужно кроме загран паспорта, ещё и переведенный на английский язык внутренний украинский паспорт ?или это не правда ?что при подаче внутренний паспорт в моем случае старый образец книжечка не потребуется ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия Юлия
    wrote on last edited by
    Допоможіть будь ласка! Відправили паспорта на вклейку в Лондон. Вже йде восьмий тиждень. Паспортів немає. Номера, щоб їх відслідкувати теж не надіслали. Що робити? Підкажіть куди звертатися в Лондоні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katja T
    wrote on last edited by
    Внутрішній потрібен, так, навіть якщо книжечкою. Але переклад не потрібен. У всякому випадку, в мого тата переклад не просили, візу схвалили
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags