UA to Canada CUAET
-
гражданство с рождения. то, что вы родились в узбекистане, ничего не значит.это просто место вашего рождения, а гражданство у вас украины с рождения. ребенок может родиться сейчас в германии у матери, которая уехала из украины. таким образом страна рождения у него германия, но гражданство украины с рождения
-
Дякую!подивлюся,як раз в мене питання по цій опції бо не можу зрозуміти,що мені по моїм даним вказувать
-
Спасибо!🙏🏻
-
Доброго дня, заповнюю карент і прівіос резіденс і вискакує помилка: Error: Countries or territories of residence - List your current country or territory of residence, then add all other countries or territories where you've lived for the past five years, for more than 6 months.
-
Останні 8 років Польща і після війни Німеччина. Може хтось мав схожу проблему? Чому не пропускає?
-
Всем привет, как дать понять визовому центру что мы оплатили на каждый паспорт по их реквизитам курьерам? Чек они один потеряли, отсылался в конверте с паспортом
-
У вас не залишилишився перевод в історії банку?
-
Та ми робили через кассу и фотку чека не зробили( не думала що вони загублять в
-
вы должны были получить POE letter of introduction - в нем будет указана дата, до которой вы можете получить work permit по прилету
-
якщо зараз у Німеччині — this is where i currently live, а далі Польща без пробілів між датами
-
Там треба вказати де зараз живеш два рази. Все так і зробив, але не проходить
-
покажіть скрін з датами. галочку this is where i currently live точно поставили, коли додавали країни через кнопку Add?
-
Думав що проблема в тому що вказано з 2014, але змінював на 2017(щоб було за останні 5 років як кажуть), і все одно не проходить
-
Треба просто без проміжків між датами. Навіть якщо десь були лише кулька днів
-
я же казала, без пробілів у датах.
-
Підкажіть, будь-ласка, який статус ставити якщо наразі знаходжусь у Швеції по директиві?
-
Шукайте якийсь доказ, бо якщо не буде то доведеться їхати і забирати особисто)
-
дякую!
-
Може хто підкаже... Чи немає відмов у подовженні європейських віз та карт через наявність візи в Канаду? Дякую
-
Подскажите Как написать в crisis form Не нахожу на сайте
16 Jan 2023, 06:08
147864/286685
about 3 hours ago