UA to Canada CUAET
-
Значит 28, сдавал в понедельник, извиняюсь что ошибся на 1 день
-
насколько я знаю, их уже не везде выдают, и из многих стран с ними стало невозможно вылететь. а так технически может
-
и детям тоже
-
Есть вариант вклеить детей в паспорт одного из родителей и вклеить туда же детские визы так пока прокатывает вылет, нам в sjtd в Варшаве пришел отказ, но у нас к тому времени уже паспорта готовы были на детей поэтому не стали их себе вписывать просто переподали документы на вклейку
-
Всім привіт🤚🏼 Поділіться досвідом покупки або пошуку квитків до Канади(Ванкувер), можливо є якісь підводні камні, чи варто брати пересадки(є зазвичай у Франкфурті, Лондоні чи Калгарі) чи брати прямий і не ризикувати пропустити рейс? Буду вдячна за будь яку пораду, дякую!
-
Привіт всім. В дітей закінчується термін дії паспортів українських в Альберті. Чі хтось слав поштою в Едмонтон на продовження терміну. Напишіть у приватні ваш досвід у цьому. Скільки днів зайняло отримати паспорти назад і яка вартість за все?
-
The decision envelope for your application, tracking ID No. has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in Warsaw. Если такой статус на вклеивание паспорта, то стоит еще подождать? Поступит смс когда можно забрать или почтой отправят? Или же самостоятельно звонить к ним и спрашивать + записываться на встречу через вфс?
-
я би радила не брати квитки з пересадкою саме у Канаді, у Європі ок. зазвичай прямий рейс без пересадок дорожче, ніж з пересадками. якщо достатньо часу між рейсами і єдиний квиток, то проблем не буде. до війни я завжди літала в Ванкувер з Києва через Франкфурт Люфтганзою, все будо ідеально кожний раз.
-
Кто-отправлял паспорт по почте? Где взять форму согласия на обработку персональных данных на русском языке? Не могу на сайте найти, только на анлг.
-
Нунавут, Юкон и NWT
-
@man_with_no_name_19 @shcherbynavicrotia через нову функцію «Telegram Anti-spam», телеграм видалив ваші повідомлення, якщо хочете, продублюйте їх ще раз у чат, будь ласка.