UA to Canada CUAET
-
якщо ви не розбираєтесь в питанні, на потрібно писати дезінформацію. якщо хтось не розібрався в питанні і вирішив пройти медогляд ще раз, не означає, що так потрібно робити. чи ви вважаєте список на офіційному сайті Канади просто для розваги висить?) для ворк пермітів не по куает, медогляд необхідно здавати ДО приїзду в Канаду. ще скажіть, що потім ще раз потрібно його здавати по приїзду)
-
Боже люди🤣 ви звідки, такі злі. Звідки?? І ви кругом. Як можна такими бути. Але нехай. Таких також треба напевно)) Якби я не знала, з чим мали справу мої знайомі, то і не казала би. Все змінюється кожен час. А ви будьте мені здорові. І нехай вистачить злості на всіх ❤️❤️
-
Мы ждем с 8.08 на детей.
-
В Торонто 230 кан.дол.
-
Я паспорт на вклейку сдал 29.09, жду, интересно есть такие ещё Надеюсь все всё получат)
-
Підкажіть будь ласка чи можна принести паспорт на вклейку візи якщо він закінчується у березні? Чи можна вклеїти візу, а в аеропорту показати старий і новий паспорт? Віза же буде дійсна і новий паспорт тоді вже буде присутній, бо наразі маємо тільки старий (до березня)
-
у цьому чаті ми намагаємось допомагати один одному без дезінформації, а ви саме таке повідомлення і написали. хтось послухає вас і буде думати, що медогляд потрібно знову проходити. краще направте ваш сарказм і злість на щось інше.
-
так, можна заїхати поки дійсний старий паспорт з візою, у аеропорту отримаєте вп на новий паспорт. якщо потрібна буде нова віза, зможете отримати її в Канаді на підставі вп по новому паспорту
-
Ого 😨 а вы в каком городе/стране отправляли на вклейку?
-
Я також намагаюсь допомогти. Наразі сарказм від вас. Мої знайомі таким чином попали і на гроші і на час. Бо зробити в Європі, а тут сказали- робити знову. Тому існують різні ситуації. І можливо буде правильніше, коли люди бачити і такий вариіант і такий. Якщо ви допомагаєте, то маєте би це розуміти, що це важливо.
-
хто їм сказав робити заново? ircc? мені дуже цікаво побачити лист, в якому написано, що медогляд потрібно проходити лише в Канаді.
-
якщо паспорт закінчиться, відправте новий паспорт на вклейку візи.