UA to Canada CUAET
-
Право на въезд в страну даёт виза, а Решение впустить или нет , принимает погран.офицер
-
можно конечно, вы же не в рабство продались
-
Дякую 🙏🎄🇺🇦
-
потому что WP сам по себе права въезда не дает - его дает виза. но WP все равно надо с собой возить
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, як правильно подати паспорт на вклейку чоловіка. Чоловік в україні, пройшов біометрію, є виклик на вклейку. Паспорт передає мені. Далі мої дії? Я хочу відправити поштою у Варшаві. Як відправити щоб мені вернувся його паспорт обратно? Які додатково документи покласти у конверт при відправці на вклейку? Може десь можна почитати. То киньте лінка
-
Підкажіть будь ласка, мені прийшов letter of Introduction де термін придатності work permit до 25го року, це означає, що якщо я отримую work permit він буде дійсний до цього терміну навіть якщо я його отримаю через рік півтора наприклад, або він видається на 3 роки з моменту його отримання в аэропорту?
-
Добрый день. В воскресение прилетают двое детей 18 лет из Германии в Торонто по программе CUAET, виза visitor V-1. Мы им порекомендовали сразу в аэропорту Пирсон подаваться на два разрешения Study Permit и Work Permit, что бы они могла в школу пойти и иметь возможность подрабатывать. Кто знает, офицер сможет оформить оба разрешения в аэропорту или только одну выдаст, например рабочую или учебную?
-
вони будуть у школі вчитись у 18 років?
-
А чи можна доречі попрохати і дозвіл на навчання в універі ВЖЕ У ОФІЦЕРА якщо я у заявці не відмічала нічого і не подавала на стаді пермит?
-
зі стаді перміт для студентів можуть бути проблеми, хоча на офіційному сайті написано, що українці мають змогу отримати сп у port of entry. але у багатьох з цим виникають труднощі, офіцери не хочуть видавати сп у аеропорту навіть з letter of admission. але ви можете податись онлайн на місці.
-
-
якщо хочете, можете попросити information sheet вислати вам на імейл, але це не обов’язково. t.me/UAtoCanada/159628
-
Да, такой план, так как нужно подтягивать Английский для поступления в колледж или ВУЗ.
-
без стаді перміта у 18 років вже не можна вчитись у школі, нажаль. тому якщо не видадуть сп у аеропорту, потрібно буде подаватись на нього онлайн. діти можуть попросити і сп і вп, але це на розсуд офіцера.
-
Щоб в універі вчитись я можу і ворк п. попросити і стаді п?