UA to Canada CUAET
-
@yulenka_ef готовий до збору
-
Якою кур‘єрською доставкою ви відправляли паспорт на вклейку в Польщі, порадьте будь ласка, дякую!
-
Какой срок от 3 его сообщения к этому вы ждали ?
-
Добрый день, поделитесь пожалуйста контактами агентов или того, кто может помочь в покупке авиабилетов в Канаду.
-
Доброго дня.як виглядає процедура якщо після запиту на паспорт не висилати його кур’єром, а прийти особисто? Тобто ти приходиш тобі то на місці вклеюють і все?
-
Hello, I am a Turkish citizen, my common law partner is a citizen of Ukraine and we got our visa. As a Turkish citizen, I will go a few months before my common law partner with a cuaet visa. Will I have any problems at the airport or when I get there because I'm trying to go alone? Can they prevent me from entering Canada because I am alone?
-
Yes, you will have problems. I know case when Turkish citizen came without wife, Canada didn't accept him
-
термін дії мого паспорта закінчився через 2 місяці, я щойно отримав лист-запрошення, щоб поставити штамп у паспорті, а тим часом я надіслав свій паспорт на продовження, мені відправити їх обидва чи старий?