UA to Canada CUAET
-
вже спілкувались по приводу цього, але школа запрошує його
-
тоді подайтесь онлайн на стаді перміт.
-
там потрібен letter of acceptance, але школа його не видає, як вони кажуть
-
можна обійти цей момент, в client information можете пояснити всю ситуацію, чи у самому розділі там де необхідно прикріпити letter of acceptance
-
t.me/UAtoCanada/180262
-
Справа в тім що не все означає саме те що написано, цікавився питанням знаю. Стаття 19 про підстави є не наказовою, тобто не є караючою а дозвільною, тобто якщо людина громадян України захоче відмовитися від громадянства він не має права це зробити без підстав і саме ця стаття дозволяє. Також існує Конституція України (ст. 4) визначає, що в Україні існує єдине громадянство — тільки громадянство України. І тут воно не означає те що подумалось, в офіційному тлумаченні є пояснення що тут мається на увазі одне громадянство в межах України, тобто не може бути громадянства Києва чи інших і ця норма не розповсюджується на інші держави. Тому навіть коли влада хоче когось навмисне позбавити громадянства це не так просто і використовують як правило інші підстави і виконують це указами президента, якщо би ці норми забороняли інші громадянства то достатньо було би рішення районного судді щоб позбавити будь кого громадянства, але це ж не так.
-
Можешь попробовать. Но по идее ты самостоятельно не можешь от него отказаться. Можешь только направить письмо в администрацию президента. С просьбой лишить тебя его. Но это мое имхо, я не юрист как никак.
-
Это уже по прилету в Канаду ? Или нужно было это делать когда заполняла анкету? Стади примит
-
я відповідала на конкретне запитання учасника. я не знаю, що відповісти на ваше абстрактне запитання, не знаючи вашої ситуації.
-
для выхода из гражданства, как правило, существует условие отсутствия задолженности по налогам - принудительное "лишение" гражданства за приобретение нового было бы прекрасным способом обойти это условие, и именно поэтому оно так просто не работает, одного желания недостаточно
-
Ну получили мы ворк примит а дети визитёр , спрашиваю стади примит в Канаде уже по прилету оформляется или за ранее подавать на него как на ворк и визитёр .