UA to Canada CUAET
-
Розповім вам як мій син набув два громадянства. Він народився у Туреччині, я громадянин України, батько громадянин Туреччини. Ми хотіли отримати тільки українське, але консульство повідомило нам про те, що вони не можуть нам надати українське свідоцтво про народження так як батько дитини громадянин іншої країни, нам було необхідно спочатку отримати турецьке свідоцтво, що означало одночасно отримання турецького громадянства, а ось потім на основі турецьких документів ми подались на набуття українського громадянства, цитуючи представника консульства: "так, Україна не визнає інше громадянство, але дитина має право на два громадянства, він може усе життя мати турецьке, але Україна його турецький паспорт не буде визнавати" Ось так і довелось, деякі люди не мають вибір і отримують друге громадянство, хоча тоді по факту в моєї дитини українське громадянство друге по набутті, а по народженню перше турецьке
-
при бажанні можна на стаді перміт податися онлайн і до приїзду в Канаду, але це для студентів, а не школярів.
-
стаді перміт для дітей до 18 років не потрібно оформлювати, якщо вони вчаться в школі, а у батьків ворк перміт. але я завжди рекомендую просити стаді перміт, якщо офіцер погодиться. для того, щоб навчатися в університеті або коледжі, наприклад, стаді перміт потрібно отримувати обов’язково.
-
Дякую
-
Добрий день. Можливо у когось була така ситуація: маю права пластикові (вони на дівочій фамілії), завжди користувалась Дією (там фамілія по чоловіку). Чи варто міняти пластик на правильну фамілію? Чи немає сенсу тому що в Канаді всеодно прийдеться здавати на їх права? Дякую
-
Добрый день!подскажите такой нюанс:паспорта уже на вклейке(мы не дождались приглашений для детей отдали так)пришли такие сообщения обоим детям ,но изменений в статусе заявки нет.Это нормально?после этого как долго ждать возврат паспортов?кто знает
-
Все очень индивидуально, ждать.
-
Здравствуйте подскажите пожалуйста это значит что паспорт уже готов и находиться в визовом центре?Должно прийти какое-то письмо на почту ещё? The decision welope for your application, tracking ID *** has been received from the IRCC office on 2022/11/25 at the Canada Visa Application. Centre, Vienna and is ready for collection. For details on the location and hours of operation of our VAC, please refer to our website at.
-
фіо та дату народження
-
Ребята, а как в визовом центре отследить my application? Там требует barcode. Где его взять?
-
Доброго дня. Якщо минуло більше місяця після здачі біометріі але biometric validity лист ще не прийшов щось можна зробити? Можливо написати їм у кризис формі поцікавитись ?
-
У кризис тільки з екстренних і важливих питань пишуть, таке питання навіть розглядати не будуть
-
t.me/UAtoCanada/156518