UA to Canada CUAET
-
Підкажіть будь ласка , я отримала sjtd так як не було заграну, а зараз отримала загран, чи можу я вислати його на вклейку у Європі?
-
Для старта хотелось бы в New Brunswick , а там посмотрим. Мне не принципиально. Главное зацепиться, а там и переехать можно, если что
-
ви часом не плутаєте foil-less і sjtd?
-
Так , мала на увазі sjtd
-
якщо вже отримали sjtd, то тільки подаватись знову, якщо хочете візу у паспорт, так як віза вже видана.
-
Вибачте,хочу підказати,мені прийшов лист,що мені надали sjtd,і в ньому написано,що мені надали sjtd,тому що в мене немає загранпаспорту але,якщо я його вже отримала,то треба його вислати для вклейки візи.можливо я не вірно зрозуміла
-
Якщо маєте паспорт, то надсилайте паспорт разом з тим листом
-
ви вже отримали сам sjtd — візу на окремому листку? якщо ні — то звісно можна вклеїти візу в новий закордонний паспорт. якщо sjtd був видан — це інший випадок.
-
Ще не отримала sjtd,буду вклеювати в паспорт,дякую вам)
-
Порадьте, будь ласка, готель не далеко від візового центру у Львові?
-
У Відні, Австрія
-
Визовый центр находится в центральной части Львова. Возле Краковского рынка. Так, что можете ввести в Гугл Карты отели Львова, те, что ближе к рынку, все ваши. Там и по цене большой разброс. Например отель Ватра, прямо возле центра.
-
Хостел на площадь рынке Dream House
-
Германия. Отправила 02.12 и 13.13 пришло последнее письмо что готово и высылают, жду доставку
-
Ребят, в Альберте по этой книжке надо учиться ?
-
Нагадайте будь ласка що треба взяти на біометрію
-
Так, але вона є і в україномовному варіанті
-
Паспорт , лист запрошення ( та у Варшаві ) треба був лист з записом, де вказаний час та дата
-
А можете посилання на україномовний варіант скинути на крайній випадок можна і на російській(
-
В мене є збережена, успішного навчання
16 Jan 2023, 06:08
149637/286523
about an hour ago