UA to Canada CUAET
-
Хтось влаштовувався в офіс? Рекрутингові агентства кажуть, що лише якщо буду на території Канади, до того навіть не турбувати і нічого вони про cuaet та українців не чули взагалі, що по цій програмі видають work permit.
-
Нет, Только в лицензированной клинике.
-
Доброї ночі, чи є у когось вигляд «листа-прохання в довільній формі» вклеїти візу дитині ( якщо немає реквеста ще) ? Просто три речення? Чи що там має бути. Дякую заздалегідь
-
Привіт.Може хтось підкаже.Вже пішов другий тиждень одне і теж повідомлення по трекеру,що паспорт прямує в Канадське посольство у Варшаві.Чи може так довго він прямувати?Шось я переживаю,що він по дорозі загубився не дай Бог 😭
-
Привіт , хто може підсказати чи будуть виплати по CUAET в березні?
-
А це як? Так можно? Якщо немає реквеста
-
У нас с визового центра дошёл за 5 дней, а обратно 25 дней шел. Так что нормально
-
друзі підкажіть будь ласка- на яку адресу треба вислати паспорт- що ще має бути в конверті на вклейку - пальчики здав у кракові - а сам зараз у варшаві
-
Дякую…переживаю.Бо в дочки було теж тільки одне,перше повідомлення і все…і їй вже паспорт прийшов,на руках
-
Так ви його у візовий центр приносите. Я не знаю як у Польщі. Ми в Стамбулі приносили у vfs. І вони відправляють Подивіться у корисних посиланнях канала що треба з собою приносити і яку форму
-
Треба попередньо записатись на це? Чи ні
-
Если ещё актуально, я планирую ехать до Нового года
-
Спасибо. А как вы решили этот вопрос? Теперь нужно ехать или в телефонном режиме можно уточнить адрес?
-
Спасибо. Позвонили к партнерам из списка от клиники, да они уточнили кто нас направил. Скорее вы правы.
-
Я не знаю як це у Польщі, але в Стамбулі на відправку паспорта ми просто прийшли без запису, але на здачу біометрію тільки запис.
-
В Польше раньше нужно было записываться, а сейчас лично нельзя принести, только отсылать паспорт
-
Здравствуйте, мой паспорт в Вену,отвезли во вторник,я не знаю можно ли уже забирать?
-
Слышала,что сообщение еще не пришло на имэйл,а паспорт уже может быть готов
-
Доброго вечора ми з України !!! 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Мы всей семьёй в Варшаве, после подачи анкет пришло сообщение на биометрию, подскажите как и где в Варшаве это лучше сделать??? Заранее спасибо
-
Вы от куда будете ехать?
16 Jan 2023, 06:08
149910/286107
39 minutes ago