UA to Canada CUAET
-
Хтось знає чи можливо приїхати сім’єю але окремо, хочу поїхати першим зі старшою донькою і почати шукати роботу і житло, а як знайду тоді прилетить дружина з молодшою
-
у вас же в запросе на паспорт единственная ссылка, которая называется "чтобы узнать, куда и как отправить паспорт, нажмите сюда"
-
Дякую за відповідь, капець з тими кур'єрами🤦
-
Всем привет , подруга заполняет анкету , отца не знает и мама не помнит о нем ничего , что писать в графе родителей, спасибо за ответ
-
Да , мои знакомые до сих пор ожидают одобрения био которые сдавали 4.11
-
Так але чи не потрібно дружині якісь дозволи давати на те щоб я з дитиною в’їхав а мені відповідно їй
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка де трекати прогрес післі отримання листа з трекінг номером від VFS?
-
Так
-
Добрий вечір. Читаю чат і розумію, що багато хто зтикався з ситуацією, що дитині довго не приходив реквест на вклейку візи. Але не знайшла інфо про фото дитині. Десь читала на форумах, що фото дитини треба підгружати в кабінеті та роздрукований екземпляр вкладати в паспорт перед вклейкою візи. Поділіться досвідом чи інфо, чи потрібне те фото? Дякую
-
Ні не потрібне
-
Добрый день! Продлить можно, делается в день обращения. Подробности на сайте консульства в Стамбуле: istanbul.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasport/z-1-bereznya-2022-roku-strok-diyi-pasportiv-gromadyan-ukrayini-dlya-viyizdu-za-kordon-mozhe-prodovzhuvatis-na-termin-do-5-rokiv