UA to Canada CUAET
-
Добрий день! Може хто підкаже, що робити в такому випадку. Прийшло два листи, один про те, що моя заявка вже повернулась до Варшави, другий, що візовий центр відправив кур'єром мої документи. Я перевірив статус і там вказано, що "The decision envelope for your application, tracking ID No. 202*****PLWAPKT***** has been couriered from the Canada Visa Application Centre, Warsaw on 2022/12/07 via TNT Express. Please use Tracking id. or the AWB number provided to track the shipment on the courier partners website after 24hrs." TNT Express не має такої форми tracking number. Як дізнатися де документи ? :D PS.Чек з оплатою кур'єра був вкладений в пакет документів.
-
Сделали в Анкаре биометрию 7го декабря за минут 7-10 людей вообще не было , запись была свободна
-
Доброго дня, хто відправляв паспорт на вклеювання візи до Львова по Україні, як це зробити? На яку адресу потрібно відправляти?
-
Во Львове не вклеивают
-
Подскажите, если у детей нет загранпаспортов и они вписаны в загранпаспорт одного из родителей, то визу вклеивать будут в паспорт родителя или надо чтоб у детей обязательно были свои загранпаспорта?
-
Яким сервісом найкраще відправляти паспорт на вклейку якщо ти в Польщі?
-
А хтось летів із продовженим закордонним паспортом? Пускають у літак? Візу поставили із врахуванням продовження дії паспорту, але хиось ніби писав що у літак не пустять…
-
Будут визу вклеивать в паспорт родителя, в котором вклеены.
-
Всем привет! Расскажу и нашу историю получения визы. Подали в июне, биометрию сдали в июне в Берлине, в ноябре пришло разрешение мне, в декабре ребенку, после многочисленных писем в кризис форму. Паспорт отправила в Дюссельдорф 02. Декабрь, 16 декабря паспорт с визой у меня . ☺️