UA to Canada CUAET
-
У меня все слоты пустые, и постоянно выбрасывает из системы. Вы на какой адрес заходите?
-
У вас получилось забрать?
-
Добрый вечер! Подскажите, пожалуйста через сколько дней обычно приходит паспорт после этого сообщения? Или как можно отследить паспорт на сайте курьерской доставки?
-
Доброго вечора! Хтось писав лист в кризову на рахунок, що вам прийшло запрошення на вклейку а дитині ні, як правильно написати, може хтось має взірець?
-
Доброго вечора хто планує після нового року летіти до Канади в провінцію ню брансвік
-
В мене дивне запитання. Я заповнив анкету на свою маму від її імені. Робив це через ноутбук. Мейл і пароль запам’ятав, але зараз хочу увійти з іншого ноутбука і не можу зрозуміти де саме потрібно вводити мейл і пароль. Скиньте будь ласка 🙏🙏🙏 в особисті повідомлення посилання для входу в кабінет 🙏🙏🙏
-
Варшаве по записи забирать паспорт
-
portal-portail.apps.cic.gc.ca/signin?lang=en
-
Друзі, хто відвозив паспорт на вклейку у Відень, поділіться, будь ласка,посиланням де відстежувати паспорт Ніяк не можу знайти(
-
Надо заказное с подтверждением доставки на почте делать ребят тогда не потеряете
-
Ви вже отримали Track Id?
-
Подскажите по поводу отмены временной защиты в странах ЕС при получении CUAET визы. Пишут в СМИ, что В Чехии аннулируют.
-
Угу, о 19 годині прийшов сьогодні) А паспорт був у Відні 14.12
-
Дякую
-
Ну у мене було ще гірше, вам ще повезло . Заходите сюди visa.vfsglobal.com/aut/en/can/track-application, нажимаєте «Website: Click here for» а дальше вводите Track id , i дату народження , знизу зявиться статус.
-
Дуже дякую!
-
Прошу звертайтесь.
-
так але через це я не зможу залишитися в Чехії тепер, тобто їхати в Канаду я вже давно не збираюся, а в березні через це мені не продовжать захист. тому і питаю
-
Мне на 8 день пришёл ответ и все нормально.
-
На 11 день пришла запись. Ждите. П.с после 60 биом не нужно.
16 Jan 2023, 06:08
150506/287194
39 minutes ago