UA to Canada CUAET
-
Всім привіт! Маю таке питання. Нещодавно почула, що всі хто мають канадську візу та знаходяться на території Европи, мають покинути Европу до березня 2023 року. Багато хто дає таку інформацію, але в інтернеті та групі нічого з цього приводу знайти не можу. Чи правдива ця інформація? Наперед дуже вдячна за відповідь.
-
Доброго дня! Потрібна порада. Анкету подала ще 7 вересня, її прийняли до розгляду, з того часу пройшло вже більше 3 місяців але жодної відповіді так і не надійшло. Підскажіть, що робити в такому випадку?
-
Добрый день! Такой вопрос. Лично завозил паспорт на вклейку в Вену. Уже прошло полторы недели и на почту не приходили ни какие письма с трекингом. Однако в профиле IRCC изменился статус: Final decision - December 15, 2022: Your application was approved. Check your messages below for details. И вчера пришел даже POE Introduction Letter-WP. Вопрос, означает ли это, что уже можно поехать и забрать паспорт или все же нет? (Просто думаю, может, я допустил ошибку в consent form, когда указывал свою электронную почту)
-
Все так как и у Вас, отдали на вклейку паспорта 12 числа, 15 изменился статус в Личном Кабинете, там где анкета, но в визовом центре настоятельно просили не приезжать за паспортом без письма от визового центра. Пока письма не было
-
Доброго дня , підскажіть будь ласка, чи можна відправляти два паспорти поштою разом, одним листом, якщо ви не родичі? Ситуація в тому що моя подруга в Україні і не має змоги відправити паспорт з дому, а я в Європі. І чи можливо щоб я його і відправила і отримала?
-
Подскажите, пожалуйста, возможно кто-то сталкивался с таким рейсом Сейчас находимся с лета в Польше (есть Pesel ukr, dia pl) Хотим купить билет из Варшавы до Амстердама и из Амстердама прямой до Калгари.(не транзитный рейс) Могут ли быть проблемы при посадке в Амстердаме?