UA to Canada CUAET
-
для початку спробуйте самі щось зробити, натиснути на лінк, наприклад. рекомендую.
-
И все же, каждый имеет право на выбор и шанс, не зависящий ни от чьего мнения. Ни у кого нет права решать и указывать, что и кому делать. Слишком много звучит сейчас "у тебя ничего не получится, потому что". Каждому-идите к своей цели и все получится. Побольше уважения, понимания и доброты друг к другу😉🎄
-
Така ситуація, 24го листопада прийшло запрошення на вклейку, але не було можливості відправити одразу паспорт. Я можу у пн поїхати у Тбілісі, але вони самі не вкеюють, а відправляють у Анкару. Ось є питання чи встигну я все здробити, може до Анкари паспорт дійде запізно.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи працює посольство Канади у Відні, куди паспорти на візу відправляють?
-
А якщо biometric validity letter прийшов ще як місяць тому і нема дальше нічого?(
-
Здравствуйте, Был ли кто-нибудь в ситуации когда ваши супруг/супруга-иностранец подавались на куает сразу после брака?
-
Найближчий VFS global центр
-
Це поки що роз‘яснення прес секретаря. Офіційної інформації на сайтах влади такої немає. Вважаю треба почекати, та подивитись як буде розвиватись питання. СUAET не є тимчасовим захистом, тому з логіки директиви вони не перешкоджають одне одному..