UA to Canada CUAET
-
Здравствуйте, Был ли кто-нибудь в ситуации когда ваши супруг/супруга-иностранец подавались на куает сразу после брака?
-
даже были кейсы, когда св.о браке досылали в процессе рассмотрения анкеты, а подавались, как common law. подача стандартная. иностранец прикладывает св. о браке. и возможно будет дозапрос на истинность отношений, но не обязательно
-
Я говорю про державні сайти Чехії. Там немає інформації стосовно скасування продовження статусу тимчасового захисту якщо у людини є CUAET, візи інших країн, тощо
-
Записуйся на біометрію у найближчому Паспортному сервісі Канади. Знайдеш адреси по ссилці у своєму листі на біометрію.
-
Найближчий VFS global центр
-
Це поки що роз‘яснення прес секретаря. Офіційної інформації на сайтах влади такої немає. Вважаю треба почекати, та подивитись як буде розвиватись питання. СUAET не є тимчасовим захистом, тому з логіки директиви вони не перешкоджають одне одному..
-
Я не знаю на что опирается официальное лицо Чехии в своих словах, но ее слова есть.
-
Всем привет Ворк пермиты все еще в аеропорту можно получить, да?
-
Так
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, заповнюючи анкету на CUAET, достатньо загрузити лише перший розгорот закордонного паспорту чи усі сторінки з печатками потрібні?
-
Ми відправляти паспорти через 2 місяці після запиту на вклейку , все вклеїли , не хвилюйтесь
-
Дякую!
-
Доброго дня, як ви шукали роботу в Канаді (саме в Едмонтоні). Зареєструвався на Indeed нічого не приходить взагалі. Дякую за інформацію
-
Кто в Турции подавался недавно сколько времени от биометрии до визы заняло?
-
Усі сторінки з печатками, візами, надписами
-
я тільки перший додала, але це у березні було
-
Але бачу,що не можу обрати у розділі паспорту кілька фоток розгоротів одночасно..(((
-
нужно в пдф файл все фотки добавить, и сам пдф прикрепить
-
Типу як нічого не приходить? Вакансії треба самому шукати🥲 Ще glassdoor гарний портал, завантажуєте резюме, вбиваєте в пошук яку й де шукаєте роботу, розсилаєте:)
-
Якшо немає на державних значить це був фейк
16 Jan 2023, 06:08
150688/287096
about an hour ago