UA to Canada CUAET
-
давайте тему паспортів закриємо, будь ласка :)
-
Привіт. Все получилося заповнити лише не змогла загрузити документи. Якась потрібна спеціальна програма для цього?)
-
назва файлів лише латиницею, формат та розмір файлу перевірте, щоб підходив.
-
Я свої фото переводила у формат пдф та зжимала, але щось не так( вкінці -кінців вийшов час і все пропало
-
назва файлів латиницею?
-
Ні. Лише в цьому проблема?) А ще я зараз вагітна, народжувати у лютому, подавати краще на членів сім’ї зараз а потім ще раз на новонародженого? Так само не знаю як з чоловіком бути, він же не виїздний.
-
ну якщо я вам написала вже двічі, яким повинен бути файл, то як ви вважаєте?) дитину подасте, коли вона народиться, чоловіка подавайте зараз.
-
Дякую. ) Просто подавала стільки часу потратила, а проблема оказалася малесенька. Дякую за поради
-
Друзі , привіт, така ситуація, мені відкрили візу у москві , а чоловіку ще не прийшла відповідь , хоч має подвійне громадянство російське та українське як бути ? чекаємо вже 5 місяців і нічого. українського закордонного він немає це може бути причиною?
-
Начала искать информацию про отказы в визах. Воспользовалась поиском чата. Часто вижу если есть какие то проблемы с законом в прошлом. Если по этой программе не требуют справку о несудимости , как они могут найти информацию, что у человека была судимость ?