UA to Canada CUAET
-
так, звичайно можна.
-
Доброго дня! Подскажите люди добрый , кто знает? WP привязан к месту (региону) его получения в аэропорту: если, к примеру, пройти паспортный контроль (вьехать в страну) в Монреале, получить там же wp, а потом поехать работать в Оттаву. Так получится? Или WP нужно получать в той провинции, где будешь работать? Дякую.
-
нет, никак не привязан
-
Спасибо . Принял
-
Доброго дня) Хочу відвезти паспорти на вклейку візи особисто у Відень. Запакувала свої документи в один тоненький конверт, чоловіка документи_ в другий тоненький конверт. І обидва тонких конверти в один моцний. Питання- чи треьа підписувати тонкі конверти (як?) і що писати на головному моцному конверті? Дякую
-
Добрий ранок. Підскажіть будь-ласка, чи можу я зробити дозвіл на вивіз дитини без батька онлайн? (Ми всі знаходимось в Норвегії, але я маю сама з дитиною летіти в Канаду, без чоловіка) можливо є контакти хто це може зробити. Дякую
-
Батько з нами зараз. Просто чи його можна з нотаріусом зробити онлайн
-
На маленьких думаю не треба щось писати, ми взагалі вкладали обидва паспорти в один великий, а вже на ньому в лівому верхньому куті ваша адреса і імена, а в правому нижньому адреса візового центру )
-
Канаде не нужно нотариальное заверение разрешения от второго родителя - просто письмо с его подписью и копия его паспорта
-
Свідоцтво про шлюб і свідоцтво дитини про народження кращє мати при собі перекладеним? Для перестраховки
-
Ви впевнені в цьому? У мене віза вже вклеєна. Чоловік не подавався. На дітей прийшов запит - прикріпити документи - я так зрозуміла, що це має бути свідоцтво про народження дітей, свідоцтво про шлюб і нотаріальний дозвіл від батька? І це все перекладене на англійську?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/minor-children-travelling-canada.html The letter does not need to be certified. A photocopy of the parents’ or legal guardian’s signed passports or national identity cards should be attached to the letter. если на детей пришел запрос именно разрешения от второго родителя - в нем написано то же самое. слова "нотариальный" там нет. про перевод там тоже сказано.
-
да, любой документ, который вам может понадобиться, нужно иметь с переводом. они вам так и так понадобятся рано или поздно
-
Ось такий лист запит прийшов на обох дітей