UA to Canada CUAET
-
Добрий день. А як у кого було з довідкою про щепленями з дитинства для дорослих? Це якесь замкнуте коло. З дитячої до дорослої поліклініки вони не передавались, архівів немає. Де знайти не відомо. Чи потрібні вони для дорослих, так ,наприклад, як для дітей ?
-
Кто-то сдавал мед экзамен в Румынии? Не могу найти точную информацию о них и на телефон не отвечают
-
Добрый день. Скажите, пожалуйста, кто лично летел(ездил) в Вену или в Варшаву на вклейку визы? Сколько времени у вас это заняло?
-
Добрый день, очень срочно. Я заполняла за папу анкету, там допустила ошибку в фамилии и имени ( имя написала на русском Oleg, вместо Oleh, а в фамилии не дописала 3 буквы). Ему пришло приглашение на биометрию, я написала в кризис форму, что допустила ошибку, они ответили что передали рассматртвают это письмо. Подскажите, есть ли смысл ехать во Львов если в 2 документах по биометрии отличаются фамилия и имя. А допустила ошибку в самой анкете, когда в начале написала имя и фамилию по паспорту.
-
Лучше всего постараться аннулировать визу. Предлагают как вариант делать второй загран. Пока на уровне слухов что разрабатывают для тех кто получил визы других стран более чем на 90 дней поправки, согласно которым будет открыта именно виза стерпени без права выезда с Чехии, страховка только за свой счёт, и прейдеться получать разрешение на работу. В общем, скоро люди начнут массово терять загран паспорта:)
-
Громадо, в мене питання! Я збираюсь відправляти паспорт на вклейку візи до Варшави, дивлюсь відео в ютубі як праильно це зробити і говорять що потрібно платити за зворотню кур’єрську доставку і в той самий час читаю зараз, що люди самі їдуть забирати паспорт, то потрібно платити за зворотню доставку чи ні? Телефонувала сьогодні у візовий центр - не взяли трубку. Дякую за відповіді!
-
Ви можете особисто забрати з візового паспорт, але потрібно буде записатися через сайт.
-
У кого є можливість забрати особисто так і робить (радять у другому рядку там де адреса написати адресу візового а не власну). Як вам відповіли вище у Варшаві зараз особиста подача і прийом за попереднім записом. Але так не в усіх країнах. Хто не має можливості забрати, той сплачує зворотню доставку наперед, вкладає у посилку підтвердження. Якщо цього не зробити то з вами зв'яжеться візовий центр для підтвердження оплати, тоді можна буде сплатити, але краще завчасно.
-
Добрий день. Хто забирав нещодавно документи з візового у варшаві? На якому сайті треба реєструватися щоб змогти забрати?
-
чекати поки вам скажуть «зв‘язатися з оператором натисніть…» я сьогодні дзонила, то не дочекалась відповіді, може черкз те, що понеділок
-
я вам отвечу по опыту визового центра в Тбилиси. Дозвониться мне не удалось, но на имейлы они отвечают очень быстро - минут 30