UA to Canada CUAET
-
Можна додати кілька файлів, лише там обмеження по вазі до 2мб. Також ситуація, нам потрібно підтвердити відносини. Перекладаємо особистим переписки, квитки з подорожей, договори про оренду житла, транзакції за рахунками та додали спільні фото зі скрином геолокації
-
Нажаль в мене не вийшло там додати кілька файлів, не було відповідних ячейок для завантаження, була тільки одна
-
У нас так: віконце одне, але після підвантаження 1 файлу, можна додавати ще, усі йдуть списком нижче, тільки обмеження по вазі дотримуватись
-
Здравствуйте, можно ли поставить визу в Канаду, в просроченный паспорт Украины?
-
Доброго дня, підкажіть чим відрізняється "visitor" "work" статус в візі? нам дали на 3 роки ворк, але знайомим за 8 років візітор. На що це впливає? а також дитині через рік закінчується паспорт віза також на рік, як нам далі бути? Нам скажуть покинути країну? можливо у когось є контакти юридичної консультації? буду вдячна)
-
Добрий день. Підкажіть хто знає. У дитини закінчується строк дії візи ( через місяць)а інша дитина ще не отримала запит на вклейку візи. Чув що є можливість вїзжати до Канади по якомусь дозволу коли паспорт прострочений и немає можливості зробити новий. Хтось стикався з такою ситуацією?
-
у меня довольно сложная ситуация, потому прошу отнестить снисходительно. мне сейчас 23 года, у меня помимо украинского гражданства есть ещё российское. я знаю, что украинское не предусматривает второго гражданства. просто так получилось, что родители мне вручили российское, когда я был несовершеннолетним. сейчас я нахожусь в германии. у меня на руках украинское свидетельство о рождении и украинский паспорт старого типа. также российский паспорт и российский загран. подскажите, пожалуйста, могут ли возникнуть проблемы при оформлении визы в канаду? я слышал, что канада клеит визу украинцам и в российский загран
-
Проблем не должно быть. У меня молодой человек уже получил визу, имея русский загран, но ... Ему не вклеили визу, а дали отдельный документ SJTD (Single Journey Travel Document). После небольшого разговора по телефону с работником посольства они сказали, цитата: "Так как вы прописаны в Крыму (по украинскому гражданскому паспорту, а это территория Украины и все цивилизованные страны считают также), мы не можем вам вклеить визу в Российский загран паспорт, поэтому выдаём вам документ, который является одноразовым для въезда это SJTD."