Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Роман
    wrote on last edited by
    Робив запит на офіційний сайт міграційної служби. Єдиний квиток в основному йде зі зміною аєропорта.На пр клад ви прилітаєте в Лутон а вилітаєте з Хітроу,в такому разі Вам потрібно виходити в транзитну зону і виходячи з того потрібна транзитна віза. В такому разі Вам вирішувати що краще замовляти транзитну візу,чи вибрати рейс з одного аєропорта.
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    єдиний квиток — це коли переліт одною авіалінією або іншою авіалінією в тому ж альянсі, нічого спільного з тим, що потрібно змінювати аеропорт немає. по-друге, якщо бронювати два різних рейси самостійно, в разі затримки чи переносу, платити за новий переліт будете ви, а не авіалінія. ніде немає інформації про 12 годин.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Denys Berk
    wrote on last edited by
    Здравствуйте а если завести новую апликацию на той же странице с которой отправлял запрос , ? Нужно ли удалять старые запросы или так немолучится?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Роман
    wrote on last edited by
    Ще раз.Робив запит на офіційному сайті міграційної служби Великобританії. Питання було чепез яку країну можна летіти у Канаду. Ввдповідь, через будь яку. Виключенням є Великобританія і США(тому,що це не є країни Шенген Зони),через Великобританію дешевше.Але є певні умови,щоб було дешевше. Щоб не робити транзитну візу не можна виходити в місто. Для зміни аеропорта,наприклад. Послугами якої авіакомпанієї,чи яким авіаперевізником ви користуєтесь немає різниці.Попробуйте знайти 1 авіаквиток без зміни аеропорту. В любому випадку рішення приймати Вам.
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    транзит через США неможливий без візи, не через те, що ця країна не в зоні шенгену, а тому що там немає транзитної зони, тому віза потрібна завжди. ось вам перший рейс, який мені попався, без зміни аеропорту. ще раз — ніде на офіційному сайті не написано про 12 годин. чи ви думаєте, що вони таку інформацію лише по запиту видають?)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Роман
    wrote on last edited by
    Вельми шановна,є ще прямі рейси Варшава Торонто,без пересадок,можна летіти ними. Відповідь була ДЕШЕВШЕ. А те,що в США немає міжнародних аеропортів напевно навіть вікіпедія не знає.
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    ви не знаєте, що таке транзитна зона? я вам покажу, з вашої вікіпедії, що означає транзитна зона) це трохи інше, ніж «міжнародний аеропорт». по-друге ви мені сказали, що майже немає рейсів без зміни аеропорту, до чого тут прямі рейси, шановний? я лише в чаті пишу корисні поради, тому що з вашого повідомлення можна винести лиш те, що треба самостійно «формувати» собі рейси, а це, зауважу, дуже погана ідея. погугліть що зараз у аеропортах канадських через погоду. платити за пропущений рейс ви будете самі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Роман
    wrote on last edited by
    Ви летіли через Лондон? Як що так поділіться своєю практикою,як що ні,то це все лише БЛА БЛА БЛА. Я ділюсь своєю практикою перельоту. І ще раз нагадую для тих що в танку. Питання було через які країни можна летіти?
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    якщо ви не поважаєте людину, з якою ведете дискусію, то я не маю бажання з вами спілкуватись. залиште своє бла бла своїм друзям. по вашому знанню аеропортів сша мені вже все ясно
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    я летал через Лондон, был и в LHR, и в Гатвике, многие мои друзья летали, выходили в город без всяких транзитных виз по дороге в штаты или в Канаду, хоть со сменой аэропорта, хоть без - там нет никаких 12 часов, на это есть сутки и иногда немного больше, и как раз чтобы не создавать себе проблем, лучше покупать единый билет, а не отдельные. большинство перелетов причем как раз через LHR, а не наоборот. транзитная зона в LHR тоже есть. в аэропортах США мы по понятным причинам тоже были много раз, поэтому все, о чем вам выше пишут - это не знания из википедии, а личный опыт.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Роман
    wrote on last edited by
    Извините пожалуйста ,мы сейчас говорим о том как на сегодня дешевле перелететь в Канаду. Я покупал билеты из Будапешта в Едмонтон. В аэропорту Будапешта меня не пустили на рейс потому что прилетал в Лутон а вылетал из Хитроу. Миграционный офицер просто не пустил на рейс. После этого как я профукал билеты, я сделал по другому купил билет из будапешта в Хитроу (ВестДжет) и билет из Хитроу в Едмонтон с пересадкой в Калгари (тоже ВестДжет). Вме билеты были зарегистрированы и розпечатаны. Офицеру в Будапеште пришлось показывать билеты на следующий рейс ,потому что именно он принимает решения о вашем вылете а не гугл и википедия. И это практика моя. Я спрашивал ,читал во многих чатах сайтах, искал информацию и везде писали нет нельзя через Лондон...... Именно по этому пишу сюда и не советую, а даю информацию которая есть у меня,ДЕШЕВЛЕ лететь через Лондон. А делать транзитную визу или нет,покупать билеты у одного авиаперевозчика или у нескольких,формировать билет самому или заказывать один,это зависит от вашего кошелька. В начале я написал в любом случае, решение через какую страну лететь, принимать Вам.
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    вот именно об этом и речь - судя по тому, что это был Лутон, это был какой-нибудь wizzair (который как раз дешевый, но у него прямо на сайте написано крупно, что он does not operate connecting flights) и соответственно раздельные билеты (об этих проблемах я выше и пишу), а на рейс вас не пустил не миграционный офицер, а сотрудник авиакомпании wizzair, который вас регистрировал на рейс, и который не имеет к собственно UK никакого отношения - потому что по билету вы летите не в Канаду с пересадкой в UK, а просто в UK, и для этого вам виза естественно нужна
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    SHCHERBYNA VIKLTORIIA
    wrote on last edited by
    … неприємно зараз писати про два шокуючих моменти щодо перельоту для мене 🙏🏻 Але хочеться поділитися, почути ваші думки. Я маю інвалідність, мою коляску зламали, якось зафіксували жгутами, сказали додому типу доїдете, а потім ще й виявилося багаж втратили.
    1 Reply Last reply
    0
  • t261786448T Offline
    t261786448T Offline
    Myroslava L
    wrote on last edited by
    Дуже прикро, що з вами це сталось( Скажіть, будь ласка, якою авіалінією летіли?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    SHCHERBYNA VIKLTORIIA
    wrote on last edited by
    Air Canada
    1 Reply Last reply
    0
  • t261786448T Offline
    t261786448T Offline
    Myroslava L
    wrote on last edited by
    Якщо ви ще не зарепортири поламану коляску в аеропорту, то можливо це можна зробити тут www.aircanada.com/ca/en/aco/home/plan/baggage/delayed-damaged-baggage.html#/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    SHCHERBYNA VIKLTORIIA
    wrote on last edited by
    Дякую 👌 Спробую ♥️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    RS
    wrote on last edited by
    Порадьте, будь ласка, перекладача Потрібно перекласти документ з французької на українську для того, щоб відправити в посольство
    1 Reply Last reply
    0
  • t1218454528T Offline
    t1218454528T Offline
    Оля Пилипчук
    wrote on last edited by
    Добрий день Маю таке питання: ми недавно приїхали до Канади з дітьми. В мене віза з можливістю працювати на три роки. В дітей закінчується дія паспорту за 4 місяці, відповідно віза разом з ним. Яка процедура подачі документів на нові паспорти і візи?
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    у дітей стаді перміт чи візитор рекорд?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.