UA to Canada CUAET
-
Добрий день, підскажіть будь ласка, у Варшаві щоб здати біометрію, потрібно робити тест на корону? І чи потрібно платити збір?
-
Таке питання.Мені вдалося виїхати до Польши за паспортом громадянина України, так як закордонний паспорт залишився на окупованій території. В Польші зробила документ ( свідоцтво про індетифікації особи ) , яка дає можливість виїхати за межі ЄС. Я подала анкету по програмі CUET , мені Канада дала зелений коридор , але в листі якому вони мені прислали на мій аккаунт , було написано , щоб я відправила паспорт в візовий центр( але якщо я не маю закордонного паспорта ) і в анкеті я вказувала, що маю інший документ !!! Тепер я вагаюсь , який документ мені відправляти , щоб мені поставили відмітку VISA на документі.
-
Это дезинфа. Следите, что пишите
-
А гуманітарний кордон відкритий на США?
-
Добрый день! Скиньте мне в ЛС ссылки по программам, пожалуйста
-
Давайте факти, а то нагадує "їх тут нет" Я отримав відповідь від тих хто в Канаді, якщо є інша інформація або шлях -діліться
-
Дякую Вам велике !!! 😊
-
Подскажите пожалуйста чат украинцев в Торонто
-
Насколько я понимаю, США не приоткрывает занавес, что произойдет через 12 мес после окончания срока пребывания? То есть, вы будете находиться легально и иметь возможность работать 12 мес. Если нужно переучиться или найти норм работу, то за это время можно только начать процесс адаптации, как нужно будет ехать обратно. Разве работать все время на любой работе с прицелом вернуться при первой возможности. Или я ошибаюсь? Есть новая информация или мысли на этот счет?
-
Вірно. Починаєте заповнювати як третя особа, а коли дасть вибір хто Ви, то вказуєте що родич. Дитяча анкета скорочена, але в ній є питання, чи не має особа біологічних дітей)) не лякайтесь. Підписуєте анкету своїм ім‘ям