UA to Canada CUAET
-
На сайті вказано що терміни не уточнюються, це може бути тиждень місяць два і більше
-
смотря как лететь. если через LHR без выхода из аэропорта - никаких вопросов. если разные аэропорты - возможны варианты
-
Здравствуйте, возможно найдётся человек который сможет рассказать о процедуре по приезду в Канаду? Интересует буквально всё, от того куда лучше лететь и помогут ли с жильём и долго ли действует эта процедура? Я переживаю так как я собираюсь лететь одна. Буду благодарна за любую информацию 😊 Вы можете писать в личные сообщения. Спасибо огромное 🙏🏻
-
t.me/UAtoCanada/45079
-
правильно - биометрию никак не рассматривают, если не считать background check с проверкой ваших отпечатков по базам данных других доступных стран, но это прямо скажем не месяц занимает - все остальное время заявка просто ждет своей очереди
-
Маю таке запитання: Під час заповнення анкети необхідно вказати всі країни, в яких проживав більше півроку за останні 5 років. Чи необхідно вказувати країну (не США), якщо я в ній маю permanent residency permit, але загалом проживав не більше кількох днів за вказаний термін? Підозрюю, що цього робити не потрібно, але прошу поділитися, якщо хтось має іншу думку чи досвід.
-
Отправляйте обычной польской почтой с уведомлением или курьером. Я так делала все дошло
-
Також маю перманент резіденсі в країні, в якій ніколи не проживала, тільки відвідувала декілька разів, я не вказувала її в анкеті
-
Якщо комусь треба знайти хоста в Канаді то зараз тут є багатенько. Пробуйте icanhelp.host/
-
назва файлу лише латиницею
-
Вам потрібно завантажити лише одну сторінку, першу Саме картку Відповім тут через обмеження часу в надісланні повідомлень: Ви маєте завантажити лише картку, не потрібні візи)