UA to Canada CUAET
-
Нова Шотландія
-
Я думаю так. Бо хоч ви і головний аплікант, але все рівно кожного розглядають окремо. Хоч родина хоч ні
-
Так само і я, питання як правильно подати в кризову форму щоб пришвидшити розгляд анкет на дітей
-
А какая четвертую не знаете?
-
Добрый день! Кто нибудь сдавал биометрию в США, в начале декабря?!
-
Коли мені прийшов запит на вклейку візи, я на свій страх і ризик запакувала туди всі паспорти. Зараз маю свій паспорт на руках з візою, а для дитячої візи запросили завірений переклад документу, що дозволяє дитині їхати зі мною в Канаду. До 15 січня дали час
-
Можете сказати, як ви листа писали їм.. Не можу сформулювати... Ми чекаємо на 1 дитину, а всі 4-ро з візами😢
-
саскачеван
-
Однозначно официальное заявление в полицию и уведомление иммиграц службы с копией зарегистрированного заявления в случае, если личность одиозной барышни установлена, как иммигрант. И такое касается всех, равнодушными быть нельзя.
-
Я брала звідси але не писала про біометрію, лише про те що я і чоловік (батьки ) вже отримали візи і прошу прискорити розгляд на дітей
-
Спасибо за совет
-
А то який документ дозволяє їхати дитині з вами? Це ж ваша дитина... Не розумію... Ви у неї написані в свідоцтві про народження
-
Сдавал в Августе, до сих пор без ответа
-
Якщо їде дитина тільки з одним з батьків, вони зараз запит роблять на документ, що інший з батьків дозволяє на цю поїздку.
-
Всім привіт У когось таке було? Пробую з інших компьютерів, різних роутерів - нічого не допомагає
-
А звідки вони знають чи ви разом з батьком їдете чи ні... І так і сяк виходить треба дозвіл від батька робити. Я підозрюю, що ми тому і чекаємо довго на дитину, бо не робили той дозвіл. А ще на додаток у дитини прізвище батька, а у мене інакше 🙉
-
Ну от ви самі собі і відповіди😉
-
Які міста порадите?
-
Як це звідки знають? В анкеті там є пункт де питають, чи з обома батьками їде дитина. Тож у кого брати дозвіл?
-
Ми вказували, що їдемо разом. І батько, і мама, і інші члени родини. Але інакшого пояснення я не можу придумати 🙂
16 Jan 2023, 06:08
153734/287008
about 2 hours ago