UA to Canada CUAET
-
Я брала звідси але не писала про біометрію, лише про те що я і чоловік (батьки ) вже отримали візи і прошу прискорити розгляд на дітей
-
Спасибо за совет
-
А то який документ дозволяє їхати дитині з вами? Це ж ваша дитина... Не розумію... Ви у неї написані в свідоцтві про народження
-
Сдавал в Августе, до сих пор без ответа
-
Якщо їде дитина тільки з одним з батьків, вони зараз запит роблять на документ, що інший з батьків дозволяє на цю поїздку.
-
Всім привіт У когось таке було? Пробую з інших компьютерів, різних роутерів - нічого не допомагає
-
А звідки вони знають чи ви разом з батьком їдете чи ні... І так і сяк виходить треба дозвіл від батька робити. Я підозрюю, що ми тому і чекаємо довго на дитину, бо не робили той дозвіл. А ще на додаток у дитини прізвище батька, а у мене інакше 🙉
-
Ну от ви самі собі і відповіди😉
-
Які міста порадите?
-
Як це звідки знають? В анкеті там є пункт де питають, чи з обома батьками їде дитина. Тож у кого брати дозвіл?
-
Ми вказували, що їдемо разом. І батько, і мама, і інші члени родини. Але інакшого пояснення я не можу придумати 🙂
-
якщо чоловік навіть біометрію ще не здав, наприклад, то їм все і так ясно, що він не поїде.
-
Я теж чекаю 3 місяці вже на дитину. Тепер вже й я починаю сумніватися 🧐. Може, й справді доручення-згоду відправити. Чи одразу дві - і від чоловіка, й від мене 😫
-
Всі вже з вклеєними візами. З нашої родинної заявки, тільки запит на паспорт на неповнолітню дитину чекаємо.
-
Привет!) Подскажите пожалуйста, если назначили на биометрию, какие документы с собой брать?
-
Підтвердження запису на біометрію і паспорт
-
Теж так думала... І від себе, і від тата. Але то у нотаріуса чи самому можна накалякати на бланку... Я не знаю
-
І лист запрошення на біо
-
Щiро дякую!))) Анкеты що ми заповнювали не потрiбно?
-
у вас у листі написано, що потрібно взяти.
16 Jan 2023, 06:08
153743/287021
about 6 hours ago