UA to Canada CUAET
-
Ну якось по пошті стрьомно А забирати як? Тоді особисто можна
-
Реєструєтесь на відбір паспорту і приїжджаєте , забираєте самі. Або якщо знаєте,що хтось буде зі знайомих забирати, можете домовитись. Вчора буквально працівники там сказали, що може забирати паспорти одна людина за наявності у неї дозволу згоди від інших
-
Треба, ми вже достатньо мовчали. Головне зніміть погрози на телефон і звертайтесь в поліцію. В Швеції одну вже так депортували.
-
Если у подруги статус « защиты» в Португалии, при получении CUAET стутус этот не слетит?
-
Підкажіть будь ласка, хтось вилітав із простроченими 90 днями до Канади із Європи? Чи пустять на рейс?
-
Дякую. А запис довго ловити потрібно на сайті? І Варшава вклейку робить себе вірно?
-
Чи швидше може бути Відень І чи хтось отримува останнім часом фоіл лесс
-
На відбір паспорту на січень вільно. На візі написано що Лондон, але мені здається, що вклеювали в Польщі.
-
Було в когось таке, що після відправки поштою документів на вклейку візи нічого не приходило на електронку? Більше місяця відіслали документи і нічого немає , незнаю що робити, і де паспорт
-
А Відень хтось відправляв ?
-
Если кому интересно, буду пробовать этот кейс завтра в Дюссельдорфе, могу отписаться по результату)
-
Може, вам в скриньку поштову, справжню, а не електронну, папірець прийшов?
-
Прийшла відповіть з силкою на сайт vfs, що зареєструйтеся!!! Так я там зареєстрована. Чому так? В vfs не можу додати другого апліканта, відкриває лише на одного-це нормально? Дивина якась…
-
Відправляли поштою в Берлін з Дюсельдорфа без зворотньої доставки , хлопець хотів сам їхати забрати, могло прийти повідомлення пл пошті звичайній?
-
Доброго дня. Подскажите пожалуйста. Если один из членов семьи получил ВП. У устальных просто есть виза, они могут находится в Канаде только на основании визы и с её ограничениями или вместе с тем у кого есть вп?
-
віза — це документ для в’їзду, вона не визначає статус у Канаді. у кожної людини він повинен бути свій, ворк або стаді перміт, або візитор рекорд. що видали в аеропорту членам родини?
-
Добрий вечір, реєструюся на біотметрію у Львові Добавляю, 2-Х аплікантів Мені вибиває - ви перевищили максимальну кількість дозволених зустрічей Що робити?
-
Делали груповую. Пришло и мне и муже - отдельно
-
Львов только по одному
-
Запис на сайті пропускає тільки на одного апліканта
16 Jan 2023, 06:08
153774/287224
13 minutes ago