UA to Canada CUAET
-
Прийшла відповіть з силкою на сайт vfs, що зареєструйтеся!!! Так я там зареєстрована. Чому так? В vfs не можу додати другого апліканта, відкриває лише на одного-це нормально? Дивина якась…
-
Відправляли поштою в Берлін з Дюсельдорфа без зворотньої доставки , хлопець хотів сам їхати забрати, могло прийти повідомлення пл пошті звичайній?
-
Доброго дня. Подскажите пожалуйста. Если один из членов семьи получил ВП. У устальных просто есть виза, они могут находится в Канаде только на основании визы и с её ограничениями или вместе с тем у кого есть вп?
-
віза — це документ для в’їзду, вона не визначає статус у Канаді. у кожної людини він повинен бути свій, ворк або стаді перміт, або візитор рекорд. що видали в аеропорту членам родини?
-
Добрий вечір, реєструюся на біотметрію у Львові Добавляю, 2-Х аплікантів Мені вибиває - ви перевищили максимальну кількість дозволених зустрічей Що робити?
-
Делали груповую. Пришло и мне и муже - отдельно
-
Львов только по одному
-
Запис на сайті пропускає тільки на одного апліканта
-
А вы здавали в Варшаве биометрию или в Кракове?
-
Ще нічого. Розглядаємо варіант що один з нас поїде першим щоб зачіпитись, та трохи турбуємося з малою дитиною одразу їхати
-
тоді те, що ви отримали — це попереднє схвалення вп, а не сам вп. ніяких проблем не буде, ваша жінка, або ви, отримаєте у аеропорту вп, дитина — стаді перміт або візитор рекорд, якщо вона зовсім маленька. ви удвох подавались на візу з можливістю працювати, чи тільки ви? у жінки немає letter of introduction?
-
Кто вклеивал визу в Молдове? Сколько ждали?
-
У обох є летер. Просто думаємо якщо обидва не встигнемо до 31 березня то як бути
-
1 тиждень та 1 місяць. Але це було в травні. У Кишиневі вони приймають паспорт на вклейку, але самі не клеють, а відправляють до Бухаресту
-
t.me/UAtoCanada/169694
-
чи можливо змінити тип візи з робочої на гостьову? маю наувазі, що помилково поставила галочку при заповненні заявки, що хочу працювати.... хтось робив таке?
-
Велика дяка за инфу, не бачив раніше. Тобто якщо маємо воркер візи та letter of introduction то навіть після 31.03 отримаємо ВП з міткою cuaet? Перепитую бо в інших групах хтось писав що ВП небудуть давати.
-
Отпишите , интересно
-
немає ніяких підстав не давати вп, якщо у вас вже є letter of introduction, для цього воно і видається.
-
Скачувала ту програму яку воно хотіло для документів . Тоді і получилось
16 Jan 2023, 06:08
153786/287047
38 minutes ago