UA to Canada CUAET
-
так, але ніде не написано, що відміну оплати на інші програми не можуть переглянути через півроку, до прикладу. Або не змінити чи прибрати цю програму. Тому поки є - треба брать.
-
Абсолютно верно ,все правильно вы услышали, и донесли людям👍
-
В Парижі багато вільних дат, записав дружину на 12. Були вільні і цього тижня.
-
внутренний паспорт не заморачивайтесь. для proof of funds, если вдруг офицер спросит, просто распечатайте чек из банкомата, где указан остаток на счету. врядли понадобится, но если вы перестраховщик, то так можно сделать
-
На якій мові все відбувалося ?
-
Дайте будь-ласка знати, чи хто міняв дату на біометрію?
-
охоронець та жінка, що проводить секьюріті на вході на територію - польско-українске спілкування, всім все ясно , жінка при вході у залу, що розповідає механіку процедури знала українску офіцер який робить все заміри - вже була англійська
але там не складно, мама моєї дружини мову не знає, розібралася сама
-
HELP у меня в заявке указано неверное имя хотя я проверила, я все заполняла верно и до этого приходили все письма с верным именем теперь мне прислали подтверждение биометрии с неверным зовут меня Olena Kotovych, not koovych куда писать что бы это исправить?
-
Иммено с чем Help?
-
Через веб форму пишите И укажите в письме UKRAINE2022
-
я, просто зараєстував новий центр і на новий блищий час і все
-
Так видаліть стару бронь. Ви ж займаєте тільки місце. Видаляйте будь ласка в інших центрах непотрібні вам броні.
-
Підкажіть будь ласка. Це лист для отримання OWP на кордоні? Це перше повідомлення після підтвердження проходження біометрії.
-
я так з зробив, після успішного раєстрування , це очевидно
-
Здравствуйте. Кто получил визу в Канаду ?
-
задавайте, пожалуйста более конкретный вопрос. что именно вас интересует?
-
написала рассмотрение до 14 рабочих дней 😳
-
Это стандартная отбивка, которая приходит в ответ после отправки.
-
Фото не нужны.
-
Добрый вечер, знаю что повторюсь, но не могу найти. Ребята, те кто уже вылетел в Канаду. Что по поводу тестов на ковид? Перед вылетом нужно будет делать? Благодарю.
15426/286023