UA to Canada CUAET
-
Добрий день! В мене питання, в кінці анкети в розділі загрузки документів є необов'язковий пункт щоб завантажити виписку з банка про доходи за останні 4 місяці. Скажіть будь ласка, це дуже впливає на схвалення візи?
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, чи треба додавати в кінці до документів український паспорт і лист підтримку від друзів з Канади? Чи краще просто в кінці додати тільки закордонний паспорт?
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, как быстро приходит foil-less виза после запроса. В середине декабря получил original passport request, сразу же запросил через кризис форму foil-less. Пару дней назад пришло письмо со стандартным ответом о том, что они рассмотрели мой запрос и отправили в соответствующий департамент. Никаких приложений к письму не было
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, хто як відправляв паспорт на вклейку з України?
-
я друзьям по почте, а они уже передали там
-
цей документ нікого не цікавить.
-
Зрозуміла Я просто читаю про різні турагенства зараз, і думала може хтось якимось з них користувався тут як раз
-
лист підтримка ніяк не вплине ні на що. не потрібно завантажувати документи, які не просять — це додатковий час для розгляду вашої анкети. укр паспорт завантажувати не обов’язково
-
Добрый день, пришло сообщение от IRCC, POE Introduction Letter-WP, паспорт можно забирать из визового центра?
-
t.me/UAtoCanada/182546
-
Дякую дуже за вашу відповідь! А свідоцтво про шлюб краще завантажити?
-
Спасибо !
-
якщо чоловік українець — це не обов’язково
-
Самостійно можна без проблем заповнити. Після того як активуєте свій акаунт він буде якийсь час активний (здається, 60 днів), за цей час можна заходити і додавати дані, якщо щось треба відсканувати або знайти. І краще не надавати нікому всю свою персональну інформацію ) Також в ютюбі є приклади і пояснення заповнень.
-
аккаунт не має строку «активності», 60 днів зберігається чернетка анкети.
-
Тоді таке питання, на що потрібно чекати? Повідомлення від візового центра чи IRCC?
-
Дякую! Все вирішилось
-
t.me/UAtoCanada/186794
-
Скажіть, будь ласка, якщо мені прийшло на пошту запрошення на здачу біометричних данних і є число і година на яку приїхати у Львів, то мені потрібно ще десь записуватись через сайт? Чи досить того запису в листі?
-
Всем привет , вопрос к тем кто выиграл билеты на miles for migrants , сколько времени вы ждали билеты ?
16 Jan 2023, 06:08
154969/286339
about an hour ago