UA to Canada CUAET
-
Можно ли с визой CUAET, подаваться на беженца в другой стране?
-
Зачем ?)
-
Странный вопрос Конечно можно податься
-
Напиимер у мужа есть виза CUAET, а супруга ждет 8 месяцев, и не известно сколько еще ждать и желания ехать все меньше.
-
Доброго дня , вчора відправила заявку і цілий день спостерігаю таку проблему , хто може знати в чому справа ? Дякую !
-
Мене теж це цікавить. Чи можливо взагалі просто прилетіти в Канаду, в аеропорті отримати Work Permit та одразу ж полетіти назад в Європу? А потім прилетіти в Канаду вже літом і шукати роботу та житло. Я бачила в цьому чаті інформацію, що програма продовжена до червня 2023. Це офіційна інформація? Я думаю про такий варіант, тому що за попередньою інформацією була дата deadline 31 березня 2023. Найбільше мене цікавить питання того, щоб не втратити можливість мати ворк перміт. Бо якщо віза в Канаду перетворюється на просто туристичну після 31 березня, то це халепа.
-
Із фірмою швидше не буде, фірма не може вплинути на термін розгляду. А от заповнити анкету з помилками через неуважність та халатність, а потім вимагати в вас гроші - може. Анкету легко заповнити самому.
-
А позвонить в VFS?
-
Мои знакомые, уже несколько семей, получили U4U и благополучно уехали в Штаты, оформив сначала CUAET
-
Мені 13 грудня прийшло на почту, що вони отримали паспорт і паспорт в обробці і дальше тишина. А вам нічого взагалі не приходило на мейл?
-
Конечно можно
-
можно подача до 31 марта. июнь - это дата получения фин.помощи. у вас все смешалось: люди, кони.
-
То есть до 31 марта надо успеть прилететь в Канаду, иначе ворк пермита не видать, да?
-
насколько я знаю, если у вас есть POE letter of introduction, то вы WP получите и после 31го Марта, вы его сможете получить до экспирэйшн даты указанной в letter of introduction
-
поиск по чату 31 марта. читайте
-
Доброго дня, подскажите пожалуйста, куда отправлять паспорт на вклейку визы, где по срокам быстрее вклеят. Находимся в Польше. В Варшаве сказали что ждать 6 недель, это реально так?
-
ну не знаю, мужу вклеили в декабре меньше чем за 3 недели. 2 декабря паспорт отправили, 18ого был готов к отбору
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, сьогодні вранці прийшов лист з записом на біометрію, але на основному сайті, коли перевіряю запис по Reference Number, то запису нема( І тут ще момент, що можливо випадково клікнула на cancel Appointment, запис може зявитися пізніше на сайті? Чи це скоріше я вже його відмінила?
-
Письмо letter of introduction есть, но я читала, что ворк пермит все равно можно получить только в аэропорту Канады после прилёта и только до 31 марта.
-
Також цікавить це питання, віза worker але letter of introduction не прийшов ( вжеяк 2 міс пройшло , писав у кризис форму)
16 Jan 2023, 06:08
155013/287008
about 2 hours ago