UA to Canada CUAET
-
привіт всім, хто відправив паспорт в Анкару для вклеювання? скільки часу це зайняло? я надіслав 29 листопада, це нормально?
-
У Канаді сьогодні перший робочий день, можна вже телефонувати
-
Ответьте пожалуйста, кто отправлял недавно по Германии?
-
Спасибо за ответ 😊🙏
-
после 31 марта нужно letter of introduction
-
нет и визу пока не одобрили Final decision Your application is in progress. We will send you a message once the final decision has been made. просто без визы ребенку мы даже со вклеиными у себя не сможем поехать=(
-
Ось мені на пошту сьогодні прийшло з Берліну, але краще вам дивитися на самому сайті візового
-
Мы ждали с августа до декабря ребенку…
-
Спасибо большое
-
то есть процедура такая же как и в первый раз?
-
Добрый день ребята, кто лично отвозил паспорт на вклейку визы и лично его забирал? Отзовитесь пожалуйста.
-
Вітаю! Чи дійсно медогляд у Львові на 1 людину так дорого коштує? Нам озвучили 245 $ за 1 людину. І як мені пояснила знайома, яка вже у Канаді, шо якшо медогляд не пройти протягом 90 днів, то тим WP можна буде підтертись) Ми цього не знали навіть.
-
Народ, кто знает, вместо красного креста в Торонто появился кто-то кто выдает сейчас гостиницы ?
-
Говорят дешевле в Канаде сделать.
-
в торонто 120$ осмотр + 40$ флюрография www.panelphysician.ca/services-fees
-
Протягом 90 днів - то вже коли ви в Канаді будете. Типу з першого дня, коли ви вже отримали wp, вам дають 90 днів, щоб його пройти Тут медогляд коштує 140-150cad за дорослу людину
-
І як швидко його можна пройти? Бо знаю,що в Канаді всі повільні і потрібно буде можливо чекати.
-
Можно хоть за день-два, по крайней мере в Калгари
-
Доброго вечера,друзья! Подскажите,возможно ли в аеропорту получить ворк пермит на ребенка 15 лет,если подавались ей только на визитор? У меня есть ВП. Или ей нужно как то переподавать?
-
Ребята, а если на детей заполняешь заявку, то что указывать, что ты представитель-член семьи и заполнять форму IMM 5476 form, или указывать, что типа сам заполняешь форму (ребенку 9 лет)
16 Jan 2023, 06:08
155062/286107
36 minutes ago