UA to Canada CUAET
-
canadakaknado.info/ - здесь тонны информации, рекомендую начать оттуда. важно помнить, что Канада большая и разная, и между провинциями общего разве что валюта
-
Там після вступу в чат є кнопка "я не бот"
-
Есть кто подтверждал свой брак ?
-
в каком из них? там ссылки на несколько сотен чатов. но если писать не по теме и не читать правил, блокируют возможно везде)
-
Хтось знає чи потрібно ще заповнювати ArriveCan перед вильотом?
-
Головне не хвилюватись і заздалегідь підгоьуватисю юридично по їхніх законах і правилах транзиту) Все є на сайті gov.uk і в Польщі в аеропорт швидше приїздіть, бо полякам теж треба пояснити, що у Вас є право на те, щоб летіти через Лондон.
-
Підкажіть будь-ласка, ситуація така, я жінка і дитина подавали разом на візи, нас викликали на біометрію, пройшли її получили лист де просять вислати паспорти на в клейку візи, а дитині 3 рочки нічого вже 3 місяці ніякого листа, писав 2 рази в на сайті в критичні дії там прийшла відповідь що нібито заявку вашої дитини виставили в пріоритет но нічого не помінялось. Не знаю що робити далі 😞
-
Друзі,підкажіть. Як швидко приходить виклик лист на почтову адресу для проходження біометричних данних.Чув що за добу після заповнення анкети.я вже 4доби чекаю.думаю може щось зробив не так?((
-
Я з другом чекав 2 місяці, виявилось що запрошення на біометрію без попередження чекало в особовій справі їх сайті через 3 дні після подання заявки
-
Як це перевірити?
-
Зайди в особистий кабінет в ircc, звідки ви подавали на візу, в особистому кабінеті, знайдіть вашу заяву на візу, відкрийте ії і знизу після умовних позначень буде історія просування справи. Там і буде biometric letter, де є вся інформація для запису на біометрію
-
Дякую
-
на яке попередження ви чекали?)