UA to Canada CUAET
-
Головне не хвилюватись і заздалегідь підгоьуватисю юридично по їхніх законах і правилах транзиту) Все є на сайті gov.uk і в Польщі в аеропорт швидше приїздіть, бо полякам теж треба пояснити, що у Вас є право на те, щоб летіти через Лондон.
-
Підкажіть будь-ласка, ситуація така, я жінка і дитина подавали разом на візи, нас викликали на біометрію, пройшли її получили лист де просять вислати паспорти на в клейку візи, а дитині 3 рочки нічого вже 3 місяці ніякого листа, писав 2 рази в на сайті в критичні дії там прийшла відповідь що нібито заявку вашої дитини виставили в пріоритет но нічого не помінялось. Не знаю що робити далі 😞
-
Друзі,підкажіть. Як швидко приходить виклик лист на почтову адресу для проходження біометричних данних.Чув що за добу після заповнення анкети.я вже 4доби чекаю.думаю може щось зробив не так?((
-
Я з другом чекав 2 місяці, виявилось що запрошення на біометрію без попередження чекало в особовій справі їх сайті через 3 дні після подання заявки
-
Як це перевірити?
-
Зайди в особистий кабінет в ircc, звідки ви подавали на візу, в особистому кабінеті, знайдіть вашу заяву на візу, відкрийте ії і знизу після умовних позначень буде історія просування справи. Там і буде biometric letter, де є вся інформація для запису на біометрію
-
Дякую
-
на яке попередження ви чекали?)
-
Доброго ранку, подавався на програму cuaet прийшов запит на відправлення паспорту для вклеювання візи. У чорна в вечері прийшло повідомлення про те що статус змінився. І в особистому кабінеті я побачив (Your application was cancelled) що це означає? Невже це відмова ?
-
Уже писали о такой проблеме пара человек, никто не знает из-за чего, может тех работы идут для отлаживания системы поэтому вы просто не видите свою анкету, но пишут что все хорошо анкета в процессе
-
У мене те ж саме. Заповнювала людині 2го числа. Анкета створена, в процесі, але листів не прийшло ніяких. Мабуть, варто почекати.
-
Доброго дня. Анкара кто сдавал на вклейку как долго ждали?
-
Добрый день. 1ый паспорт 12.12 2ой паспорт 28.12 Ещё два вчера Пока все жду ( все ещё в ircc офисе)
-
якщо нічого не зміниться протягом декількох днів, то напишіть у кризову (посилання у закріпленому), опишіть проблему. там є можливість поставити відмітку, що номеру заявки немає.