UA to Canada CUAET
-
t.me/UAtoCanada/170449
-
Я своим клиентам подавал, жду уже 4 неделю)
-
Звонили в VFS Анкары ? Или связывались с посольством в Анкаре ?
-
Звоните в вфс Анкары или если есть возможность съездить лично объясните ситуацию . По трек номеру ещё в процессе ?
-
Нет)
-
Попробуйте )
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, може хтось має досвід. Як забрати паспорт з посольства Канади у Відні, куди його повернув візовий центр замість відправити нам кур'єром? Як взагалі туди потрапити, якщо ти не громадянин Канади? І чи актуальна консент форм, якщо забирати паспорт має не його власник? Наперед вдячна за будь-яку підказку.
-
немає вимог щодо строку дії паспорта. єдина умова — наявність діючого на момент в’їзду, але ворк перміт видадуть тільки до кінця строку дії паспорта.
-
У нас детей паспорта продленные до декабря 2026г. Но визу канадцы вклеили на 6 месяцев одновьездную обоим. Мне тоже одноразовую на 3 года. Мужу многоразовую на 3 года. Паспорта обрабатывались одновременно офицером (вижу по имейл). 🤪 У кого-то была похожая ситуация?
-
Доброго дня , питання ,помилка з датою народження , на наступний день заповнення подав критичну форму на виправлення , 3 місяці нічого не виправили , буде проблема при здачі біометрії?
-
Добрый день всем.. отправляли паспорт на вклейку в Вену, 12 декабря . 23 декабря пришло сообщение что аппликация одобрена и верк пермит. Как я понимаю визу они закатали в паспорт. Вопрос ... как долго может паспорт ехать обратно , после вклейки🤔 отправляли из Чехии в Вену.
-
Коли я подавав, мені підтвердження прийшло на електронну пошту