UA to Canada CUAET
-
Не совсем поняла, не можете дозвониться или что ?🧏
-
Вот, поворот, я ещё такого не видел в чатах. А где вы задавали паспорта на вклейку, я в Вене.
-
Ребята, у меня нетипичный вопрос, но мало ли… может кто-то уже переехал или собирается переезжать с ребенком-диабетиком и узнавал как в Канаде с медицинскими программами я диабетиков (инсулин, сенсоры, расходка для помпы и прочее). Знаю что в США все плохо, а как в Канаде не нашла пока информации 🤷♀️ можно в ЛС
-
+90 212 373 58 07 на этот звонили ? Вобще проблем дозвониться никогда не было . И вот парень только что звонил
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, моя дружина від попереднього шлюбу має доньку 5 років. Чи необхідний дозвіл батька для отримання візи на дитину та в'їзду в Канаду?
-
Ребят, подскажите пожалуйста! Вы уже здесь более смотрю опытные... я новичёк!( Только начала делать визу , успею до 31.03 или могу и позже прилететь (чтобы помощь была) У дочери просрочены паспорта (внутр и загран) как быть?! Граждани укр. Находимся в РФ. Благодарю за будь какую инфу!!!
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, у чоловіка були запити по військовій службі та держслужбі. Вже місяць немає відповіді. Комусь після цих запитів приходив запит на паспорт, скільки треба чекати?
-
Доброго дня, якщо подаємо на візу вперше,але в дитини паспорт діє до 11/23. Краще виготовити інший. Чи зараз подати зі старим,а виготовивши новий,подати знову її на візу. Дякую.
-
Новий паспорт
-
Дякую. Ще довідку про доходи обов'язково і треба її завірений переклад, як і всіх інших українських документів.
-
Треба відправляти паспорт закордон для вклеювання візи. Я можу вам допомогти