UA to Canada CUAET
-
Ребята , подскажите пожалуйста , почему я не могу войти в АКК свой? Не заходил уже 4 месяца
-
Підкажіть будь ласка, після Medical Exam потрібно щось дукись вносити онлай, чи потрібно щось чекати по почті? Чи просто здав кров і x-ray, отримав папери на руки і все готово?
-
Турция быстро запись
-
t.me/UAtoCanada/169575
-
У моих родителей так было но у них нет зп,подавались по внутреннему . Потом пришло уведомление с визового центра,что готовы разрешения на въезд
-
Здравствуйте, может помочь, пожалуйста, какой из них мы должны выбрать для сбор биометрических данных программы CUAET??
-
Study ör Work permit
-
Скажіть, чи є якийсь термін, за який треба приїхати за паспортом особисто? Чи можна забрати його через місяць, наприклад? М. Відень якщо що
-
как и зачем вы попали на эту страницу? если вы хотите узнать, надо ли вам сдавать биометрию, ответ - да. если вы хотите подать заявку на cuaet - подавайте по ссылке из закрепленного сообщения, и вам придет приглашение на сдачу биометрии
-
Ребят, получила такое письмо, текст понятен и далее написано, что заполнение по желанию. Вопрос-все, кто получил визу, такие письма получают?
-
Теж прийшло таке сьогодні )
-
Про пермін вже хтось відповідав у якійсь бесіді - я зберігла це повідомлення. ⬇️ Даватимуть. Я вчора був в Велком центрі. В мене в Україні залишились батьки та дружина з дитиною(кумів, друзів та всю іншу братію з канадськими візами я навіть не рахую). Тому питання видачі дозволів на роботу моїм батькам та дружині після 31.03 для мене одне з першочергових. Після того як я поставив це питання працівниці Велкомцентру, вона при мені зателефонувала на гарячу лінію IRCC яка займається питанням українців, афганців та ще когось і спитала безпосередньо працівника IRCC. Відповідь була чіткою: -Якщо у Вас віза видана по програмі CUAET то навіть після 31.03 по прильоту в Канаду Вам видать дозвіл на роботу. Більше того - ви зможете отримати дозвіл на роботу в будь який момент часу поки у Вас буде дійсна віза. Навіть якщо Ви прибудете в Канаду через рік. UPD Якщо хтось мені не вірить - 613-321-4243 Ось номер телефону по якому можна зателефонувати і впевнитись.
-
Допоможить , а куда натискать , щоб увійти в особистий кабінет???
-
Дякую гарно за відповідь. Напевно, це всім отримувачам візи надсилають. Завтра заповню, може допоможе їм якось🌼
-
А не підскажите, всередині Канади дзвінки на цей номер безкоштовні чи ні?
-
portal-portail.apps.cic.gc.ca/signin?lang=en
-
Можно купить за 3$ вайбер аут и звонить в Канаду
-
У мене є канадська сім карта, я просто не впевнена чи безкоштовна ця лінія чи платна 👐🏻
-
я пошел по некоторым ссылкам и попал туда.! мы получили электронное письмо с вопросом, что нам нужно предоставить наши биометрические данные (фото, отпечатки пальцев) в VAC, и мы не знаем, как записаться на прием, чтобы сделать это в стране, в которой мы сейчас живем?
-
Дякую
16 Jan 2023, 06:08
155515/286082
4 minutes ago