UA to Canada CUAET
-
Добрый день. Сдавали с женой отпечатки 21 октября , ей через две недели пришло приглашение на вклейку , у меня все еще висит проверка бэкграунда, есть ли смысл писать в кризис форм или смиренно ждём ?
-
Украинский загранпаспорт можно сделать только в Эдмонтоне и Оттаве?
-
Только в Консульствах Украины
-
Привіт всім). canada housing benefit. Хто має право подаватися на цю одноразову допомогу?????
-
Добрий день. Прийшов запрос на паспорт. Планую в Польщі віддати на вклейку. Які приблизно терміни? Завчасно дякую!
-
Я в ноябре подавалась через Анкару и до сих пор нет ответа
-
Подали заявку через Gckey на вклейку візи в Канаді, і нічого ще не прийшло. Це нормально?
-
Дорого дня усім членам спільноти. Допоможіть з порадою! Чоловік та вагітна жінка подались на CUAET, отримали запрошення на біометрію обидва. Але тоді у Львові ще не можна було здати, і вони затягнули цей процес. За декілька місяців народилась дитина і чоловік змінив роботу. Як подати зміни в анкету обом про наявність дитини та зміну роботи одного із них? Дякую завчасно за відповідь
-
а через какой сайт лучше всего смотреть билет?
-
Я самые дешевые нашёл на kiwi.com
-
Доброго дня усім!!! Підкажіть будь ласка як можна пришвидшити рішення по візі для дитини. Ми з чоловіком вже отримали ,а дитині не дають , строки піджимають...(чекаємо вже 4 місяці) Дякую
-
Які є прямі рейси до Калгарі? Окрім Амстердама.
-
Я для своїх 2-х дітей чекаю вже 6 місяців, досі не отримали
-
Франкфурт
-
Вітаю. В яких центрах можна особисто принести паспорт для вклеювання візи? Потрібно перед цим записатися на сайті?
-
Вы бы уточнили хоть примерно район, в Москве можно, например, но вряд ли Вам подходит.
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, ничего страшного, если не пришло Submission Confirmation? Жене пришел, мне нет
-
Всем привет, кто-то летит в Калгари в ближайшие время из Украины?
-
Ми теж чекали з 6 червня. І на днях прийшов запрос. Хоч я писав і кризис форму пару разів, але воно все одно не пришвидшує нічого. Потрібно тільки чекати.
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, если отдаем лично в визовый центр на вклейку визы ,что с собой брать? И сколько надо платить?
16 Jan 2023, 06:08
155989/288154
2 days ago