UA to Canada CUAET
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, если отдаем лично в визовый центр на вклейку визы ,что с собой брать? И сколько надо платить?
-
Добрый день)Перечитала поиск,ничего не нашла Скажите,кто лично отвозил паспорта в Дюссельдорф на вклейку? Нужно заранее записываться на сайте,или просто ехать и кидать в ящик.И что помимо паспорта и реквеста вложили в конверт .И как подрисовали его . Спасибки)
-
Я 04.01.23 здавала біометрію в Дюсельдорфі, так мені сказали працівники, що на вклейку, можна приносити паспорт особисто.
-
Я відправляла з Шотландії. Відправляли роял мейл, вкладали оплачені конверти на повернення. Збір не платили. За 3 тиждні мали вже паспорти на руках
-
Что кстати с терминами в Дюссельдорфе, отправили полтора месяца назад на вклейку, до сих пор тишина ((
-
Доброго дня. Маю теке питання. Мій диплом про вищу освіти залишився в Університеті. З ряду зрозумілих причин забрати я його не можу і за мене цього ніхто не може зробити теж, але можу зробити нотаріально завірену копію. Чи можу я верифікувати свій диплом з такої копії?