UA to Canada CUAET
-
якщо у вас немає діючого id, то не потрібно вказувати.
-
Львов не принимает паспорта на вклейку виз
-
Трееешш , мне все говорят 5-8 дней (максимум было 14 и по спискам смотрю ) теперь боюсь отдавать , живу долго в грузии , думала заскочить поставить а теперь и не знаю
-
Привіт) підкажіть будь ласка, а хтось отримав з візою візітор POE letter of introduction? Я двічі подавала запит в кризис форму, чоловік одразу отримав після запиту але у нього воркер віза, а мені не відправляють. Хоча раніше мені писали що це не важливо що у мене візітор, я просто маю запросити цей лист через кризис форму.
-
ви ставили у анкеті відмітку, що хочете працювати? якщо ви плануєте приїжджати до 31 березня, то цей лист не потрібен, навіть коли у вас візитор віза
-
Я не памятаю на рахунок відмітки, мала ставити, вся проблема в тому , що я не вїду до 31 березня, через то переживаю щоб дали мені poe letter
-
подивіться у вашій client summary, там є ця інфо.
-
Do you want to work while you're in Canada? Yes Значить мають все таки відправити цей poe? Писати знову в кризис форму? А є хто отримав цей лист з візою візітор?)
-
якщо є відмітка, тоді так — вам повинні вислати цей лист. як давно ви надсилали запит? може вони ще не встигли його обробити — комусь швидше, комусь довше