UA to Canada CUAET
-
Трееешш , мне все говорят 5-8 дней (максимум было 14 и по спискам смотрю ) теперь боюсь отдавать , живу долго в грузии , думала заскочить поставить а теперь и не знаю
-
Привіт) підкажіть будь ласка, а хтось отримав з візою візітор POE letter of introduction? Я двічі подавала запит в кризис форму, чоловік одразу отримав після запиту але у нього воркер віза, а мені не відправляють. Хоча раніше мені писали що це не важливо що у мене візітор, я просто маю запросити цей лист через кризис форму.
-
ви ставили у анкеті відмітку, що хочете працювати? якщо ви плануєте приїжджати до 31 березня, то цей лист не потрібен, навіть коли у вас візитор віза
-
Я не памятаю на рахунок відмітки, мала ставити, вся проблема в тому , що я не вїду до 31 березня, через то переживаю щоб дали мені poe letter
-
подивіться у вашій client summary, там є ця інфо.
-
Do you want to work while you're in Canada? Yes Значить мають все таки відправити цей poe? Писати знову в кризис форму? А є хто отримав цей лист з візою візітор?)
-
якщо є відмітка, тоді так — вам повинні вислати цей лист. як давно ви надсилали запит? може вони ще не встигли його обробити — комусь швидше, комусь довше
-
Протягом місяця 2 запита, чоловіку прийшов через днів 10, мені досі нема While examining your file, we found that the situation reported in your Web form request is now resolved Ось відповідь але листи так і не зявляються в кабінеті Буду писати знову 🤪
-
напишіть ще раз, так)