UA to Canada CUAET
-
canadagazette.gc.ca/rp-pr/p2/2022/2022-12-21/html/sor-dors250-eng.html Исходя из єтих разьяснений к требованиям по временньім резидентам, там еще надо будет доказьівать что куает имеют на єто право, ну или Трюдо лично разрешит😅
-
Вот поэтому я и спросил, знает ли мадам из видео что-нибудь об этом. Но формально cuaet под эти исключения подходит
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка які документи потрібно везти на беометрію в посольство ?
-
Я вклеїла через 3 міс після запрошення, так що все ок, відправляйте паспорт. Вклеювала в Стокгольмі
-
У Вас в листі запрошенні що прийшло на електронку, там написаний перелік що з собою брати, необхідно роздрукувати їх. Або в особистому кабінеті також є лист з переліком що брати
-
Доброго дня, в мене є питання. Хочу записатися на вклейку паспорта. Але проблема, у центрах всіх найближчих країн стоїть вибір лише запис на біометрію, і я не розумію в чому проблема(дивився Австрію, Румунію, Німеччину). Можливо не має можливості записатись, бо сьогодні вихідний день чи якісь інші нюанси? Можливо хтось з вас знає відповідь. Буду вдячний за відповідь.
-
Бо там нема запису У Відні кидаєте в скриньку у візовому У Бухаресті жива черга В Німеччині теж
-
Доставку паспорта як зворотньо буде після вклейкт візи? Щоб відправляли курєром до вас на домашню адресу? Якщо так тоді обираєте доставка курєром, оплачуєте згідно тарифів які нижче розписані. Якщо просто звичайний курєр тоді 19.84 дол за один паспорт. Головне подивіться щоб це рахунки були тієї країни де здаєте паспорт на вклейку
-
t.me/UAtoCanada/177968
-
привіт. я правильно розумію, що після здачі біометрії треба ще почекати на original passport request?
-
дякую за відповідь
-
Я жду больше месяца ,после биометрии