Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t950379591T Offline
    t950379591T Offline
    Влад
    wrote on last edited by
    В Манитобе бесплатно приходил. Не знаю как в других провинциях. Если будете на любой работе , то думаю нет смысла.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    если что, то в QC медкомиссия около $200-240 на лицо. И проходить её нужно обязательно по условиям OWP.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia Zhuravel
    wrote on last edited by
    Спасибо большое за ответы🙏🤗
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ira
    wrote on last edited by
    Привіт всім) Я чула що зараз хто вже брав Європі тимчасовий захист не дають одноразову виплату в Канаді. Скажіть будь ласка хто знає чи були такі випадки чи це просто слухи?
    1 Reply Last reply
    0
  • t133186736T Offline
    t133186736T Offline
    Konstantin Fedorov
    wrote on last edited by
    нет, абсолютно никакой связи
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Светлана Савченко
    wrote on last edited by
    Не чула про Таке...Але Це було б Справедливо..
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kira 🇺🇦 Bangauf
    wrote on last edited by
    В Польщі немає ніякої особливої фінансової допомоги тож в чому справедливість?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Светлана Савченко
    wrote on last edited by
    Безкоштовне житло-дах над головою, звісно Не окрема квартира.., грошову допомогу-40 злотих на день -тільки 120 днів з моменту приїзду у Польщу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    як добре, що Канада, а не доброзичливі учасники чата, вирішує, що справедливо, а що ні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t850444319T Offline
    t850444319T Offline
    labronmelo 2324
    wrote on last edited by
    Насколько мне известно, то что девушка ниже написала правда Людям помогают Разве нет ? Хотя сейчас уже не так как раньше Но вы тоже поймите, сколько людей приехало в Польшу, бюджет там не такой огромный как у США, как могут помогают А так главное лишь всё закончилось и была справедливость в отношении целостности Украины
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kira 🇺🇦 Bangauf
    wrote on last edited by
    І ви прямо таки можете сказати на всі сто що всі то отримали? ) За мене ніхто не отримував 40 злотих, як і я їх не отримувала. Бо наскільки мені відомо то могли отримувати безпосередньо поляки (за умови що цв кошти підуть на переселенців), а не такі ж українці які могли приймати в себе. Безкоштовне житло просили також не всі І в принципі Польща більш націлена на те щоб людина швидко інтегрувалася в суспільство.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    I
    wrote on last edited by
    И потом удивляемся почему при приезде снимают отпечатки пальца и снимок роговицы как у злостных преступников. И заявки рассматривают по 6-9 месяцев.
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    у вас все добре?) біометрію здають не тільки українці. ви в темі розберіться трохи хочаб.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Светлана Савченко
    wrote on last edited by
    Як я можу сказати за всіх.. Заяву треба подавати кожного місяця на наступний день після того, як закінчився термін дії попередньої виплати.І це на протязі тільки 120 днів.. Щасти Вам
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Marina
    wrote on last edited by
    Вот, явно неблагодарная, неужели вам в Польше не помогли? Никогда не поверю все мало и мало вам. Польша больше всех стран помогает и помогала. В Канаде вам трудно придётся, там работать надо и без денег туда лететь не стоит.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kira 🇺🇦 Bangauf
    wrote on last edited by
    Якщо ми будемо казати про різні країни, то умови відповідно будуть відрізнятись. Чи треба пояснювати різницю, коли в одній країні по тимчасову захисту люди отримують гроші від держави по тимчасовому захисту кожен місяць протягом року і більше та країною яка надає одноразову виплату в розмірі 300 злотих і далі інтегруйся Є ще виплати на дитину. Тож якщо людина приїхала і за весь час безкоштовно лише фотку зробила на тимчасовий захист, а всім іншим не користувалася то що?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1923185309T Offline
    t1923185309T Offline
    Alex B
    wrote on last edited by
    Кто год платит пособие?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kira 🇺🇦 Bangauf
    wrote on last edited by
    Все що я взяла в Польщі тимчасовий захист і безкоштовне фото, а так купляла їжу за свої гроші, орендувала квартиру і платила податки. Тож так, оце я невдячна бо смію свої гроші залишати в цій та інших країнах, а не брати з цих країн. Та я покидьок 80 лвл))
    1 Reply Last reply
    0
  • t844887606T Offline
    t844887606T Offline
    Maya Mazilova
    wrote on last edited by
    ніколи не зрозумію, чому завжди потрібно шукати ворогів серед своїх же людей — особливо у період війни. якщо хочете сперечатись один з одним, замість конструктивного діалогу — ідіть у приватні повідомлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Igor
    wrote on last edited by
    Доброй ночи, Кто может поделиться опытом вклейки визы в Венском ВАКе в Австрии. Как я понял, привезти можно и лично, просто оставив в специальном ящике (отдать в руки не получиться), а вот забрать только курьерской службой, которую заранее надо оплатить (тут не совсем понятно, можно ли выбрать службу доставку самим и оплатить им, или это ВАК выбирает какую-то свою конкретную). Поправьте, если у меня неправильное понимание ситуации. Спасибо.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags