UA to Canada CUAET
-
Спасибо большое за ответы🙏🤗
-
нет, абсолютно никакой связи
-
Не чула про Таке...Але Це було б Справедливо..
-
В Польщі немає ніякої особливої фінансової допомоги тож в чому справедливість?
-
Безкоштовне житло-дах над головою, звісно Не окрема квартира.., грошову допомогу-40 злотих на день -тільки 120 днів з моменту приїзду у Польщу.
-
як добре, що Канада, а не доброзичливі учасники чата, вирішує, що справедливо, а що ні.
-
Насколько мне известно, то что девушка ниже написала правда Людям помогают Разве нет ? Хотя сейчас уже не так как раньше Но вы тоже поймите, сколько людей приехало в Польшу, бюджет там не такой огромный как у США, как могут помогают А так главное лишь всё закончилось и была справедливость в отношении целостности Украины
-
І ви прямо таки можете сказати на всі сто що всі то отримали? ) За мене ніхто не отримував 40 злотих, як і я їх не отримувала. Бо наскільки мені відомо то могли отримувати безпосередньо поляки (за умови що цв кошти підуть на переселенців), а не такі ж українці які могли приймати в себе. Безкоштовне житло просили також не всі І в принципі Польща більш націлена на те щоб людина швидко інтегрувалася в суспільство.
-
у вас все добре?) біометрію здають не тільки українці. ви в темі розберіться трохи хочаб.
-
Як я можу сказати за всіх.. Заяву треба подавати кожного місяця на наступний день після того, як закінчився термін дії попередньої виплати.І це на протязі тільки 120 днів.. Щасти Вам
-
Якщо ми будемо казати про різні країни, то умови відповідно будуть відрізнятись. Чи треба пояснювати різницю, коли в одній країні по тимчасову захисту люди отримують гроші від держави по тимчасовому захисту кожен місяць протягом року і більше та країною яка надає одноразову виплату в розмірі 300 злотих і далі інтегруйся Є ще виплати на дитину. Тож якщо людина приїхала і за весь час безкоштовно лише фотку зробила на тимчасовий захист, а всім іншим не користувалася то що?)
-
Все що я взяла в Польщі тимчасовий захист і безкоштовне фото, а так купляла їжу за свої гроші, орендувала квартиру і платила податки. Тож так, оце я невдячна бо смію свої гроші залишати в цій та інших країнах, а не брати з цих країн. Та я покидьок 80 лвл))
-
ніколи не зрозумію, чому завжди потрібно шукати ворогів серед своїх же людей — особливо у період війни. якщо хочете сперечатись один з одним, замість конструктивного діалогу — ідіть у приватні повідомлення.
-
Доброй ночи, Кто может поделиться опытом вклейки визы в Венском ВАКе в Австрии. Как я понял, привезти можно и лично, просто оставив в специальном ящике (отдать в руки не получиться), а вот забрать только курьерской службой, которую заранее надо оплатить (тут не совсем понятно, можно ли выбрать службу доставку самим и оплатить им, или это ВАК выбирает какую-то свою конкретную). Поправьте, если у меня неправильное понимание ситуации. Спасибо.