UA to Canada CUAET
-
Все що я взяла в Польщі тимчасовий захист і безкоштовне фото, а так купляла їжу за свої гроші, орендувала квартиру і платила податки. Тож так, оце я невдячна бо смію свої гроші залишати в цій та інших країнах, а не брати з цих країн. Та я покидьок 80 лвл))
-
ніколи не зрозумію, чому завжди потрібно шукати ворогів серед своїх же людей — особливо у період війни. якщо хочете сперечатись один з одним, замість конструктивного діалогу — ідіть у приватні повідомлення.
-
Доброй ночи, Кто может поделиться опытом вклейки визы в Венском ВАКе в Австрии. Как я понял, привезти можно и лично, просто оставив в специальном ящике (отдать в руки не получиться), а вот забрать только курьерской службой, которую заранее надо оплатить (тут не совсем понятно, можно ли выбрать службу доставку самим и оплатить им, или это ВАК выбирает какую-то свою конкретную). Поправьте, если у меня неправильное понимание ситуации. Спасибо.
-
Доброї ночі. Підкажіть будь ласка, який саме реєстраційний номер треба ввести?
-
IRCC номер скоріш за все, бо сторінка перекладена, в оригіналі можливо було б зрозуміліше
-
IRCC нажаль не підходить
-
Чи треба роздрукувати підтвердження запису на біометрію ?
-
-
t.me/UAtoCanada/172758
-
Моей 16-летней дочери в аэропорту выдали ворк пермит с примечанием, что secondary school может посещать без спец разрешения. Но уже из Канады подали заявление на study permit и сейчас у неё оба разрешения. Бывает, что и в аэропорту сразу 2 выдают