UA to Canada CUAET
-
Вітаю) Чи був у когось досвід відпавки паспорта на вклейку з Литви? Який краще обрати візовий центр і як оплатити зворотню кур‘єрську доставку? В переліку оплати доставки у візових центрах ніде немає Литви. Буду вдячна за пораду)
-
Можете мені відписати, ми з Літви відправляли
-
Дякую. В нас вклеєно 1.12, досі нічого немає. Прийшло потім сповіщення просто ready for collection?
-
Если я сейчас в Турции и выбрал "This is where I currenly live", какую дату выбирать в "To"? Дату окончания легального прибывания в стране? Или просто текущую дату?
-
Финляндия и Швеция
-
Добрый день ! Кто может помочь с заполнением онлайн анкеты ?
-
-
дякую)
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, чи плануєте ви везти с собою в Канаду аптечку з України або заборонений ввіз лікарських засобів?
-
Спасибо за ответ. А прямые рейсы там вообще бывают? Или только те что дешевле, с пересадкой?
-
как они решат
-
Какая провинция? Какой город? Какой мед.центр? У каждого будет своя ссылка для регистрации( если имеется) или запись по телефону. Если вам нужен вообще список докторов, то это тут- secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx Там в окошке страну напишите и выбирайте ближайшего
-
Дуже потрібна допомога, якщо летіти (через Торонто або Калгарі) у Ванкувер Не буде ніяких проблем, таких які наприклад можуть виникнути у Лондоні? І чи можна буде зробити work permit у Ванкувері? А не у місті пересадки (Торонто/Калгарі)? Буду дуже вдячна за відповідь 🙏