UA to Canada CUAET
-
Не правильно вибираєте. Вибираєте Україну а потім коли будуть зелені вікна записатись
-
Супер , мы не смогли отца записать , мои все кто в Украине через мейл записываются. Сообщу им эту информацию что открыли уже запись по сайту.
-
дзвоню часто, ні разу не було ніяких проблем. але я дзвоню з Канади. можливо проблема з вашої сторони.
-
я скористався програмою, щоб додати мого новонародженого, і вони просять мене знову подати заявку, чи потрібно мені знову подати заявку та додати дитину, чи як це працює, цей веб-сайт незрозуміло, у мене вже є віза для мене, але не для мого новонародженого www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1620&top=38
-
Так, возможно, это у вашего мобильного оператора услуга недоступна?
-
в інструкції все написано покроково. вам потрібно заповнити анкету на дитину, не на себе. це можна зробити з кабінету, з якого ви подались.
-
Дякую за відповідь) проблема в тому, що ми з чоловіком уже маємо візи на руках і хотіли вилетіти як можна швидше, а дитині досі немає реквесту( уже писала в кризову зо п'ять разів, останні два рази навіть нічого не відповіли, а додзвонитися не можу, залишається тільки чекати 😢
-
дзвінок на гарячу лінію вам, нажаль, не допоможе. там можуть тільки сказати, що все окей, просто чекайте.
-
завантажувати український внутрішній паспорт не обов’язково.
-
В якійсь з груп, хтось писав що надсилали дитячий на вклейку, з супроводжували ним листом і копіями віз батьків. І таким чином вклеювали. Не впевнений що таке повідомлення закріпили, але можете пошукати.
-
Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, якщо подача була групова, але коли заповнювали маму, то натиснули до кінця «продовжити» і анкета пішла в обробку без чоловіка та дитини, тобто просто зробили анкету на одну людину, але треба було зробити саме, щоб вони йшли групою. Тому почали повторно робити групову, вже все правильно заповнювати, але по факту в мами дві онлайн анкети (одна самостійна, інша в групі), питання чи першу анкету треба видаляти, враховуючи те, що запрошення на біометрію вже прийшло (тобто статус не «в процесі», а вже все заповнили) і якщо ні, то як це загрожує подалі? Завчасно дякую😇